Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απολογισμό κορωνο... δράσεων έκανε η ΚΕΠΑ

Έναν μίνι απολογισμό των ανοιχτών δράσεων που διοργάνωσε κατά την περίοδο Αύγουστος - Οκτώβριος 2020 έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2020 η ΚΕΠΑ. Η συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σε καφέ στην καρδιά της αγοράς της πόλης, σημείο που επιλέχθηκε συμβολικά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, καθώς οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν κυρίως στην αγορά. Μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων την χαρακτήρισε ο κ. Κορωνάς, ωστόσο, όπως ανέφερε, η επιχείρηση κατάφερε να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα μέτρα. Αναφερόμενος στο Μουσικό Περίπτερο, είπε πως έκλεψε την παράσταση και πως θα μείνει παρακαταθήκη στην ΚΕΠΑ, καθώς αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά.

Αναφερόμενος στην Γιορτή του Κάστανου, είπε πως με αφορμή την ματαίωση της Γιορτής Κάστανου, που λόγω των συνθηκών δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί με τη μορφή που έχει κάθε χρόνο στο Κουστοχώρι, η ΚΕΠΑ 
θέλησε να προβάλλει το κάστανο ως ένα τοπικό προϊόν που παράγεται στα ορεινά του δήμου Βέροιας, σε συνδυασμό με το Μουσικό Περίπτερο. 

Αναφερόμενος στο drive-in cinema είπε πως έγινε με το σκεπτικό να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός καθώς πρόκειται έναν ασφαλή τρόπο διασκέδασης και να γνωρίσει το κοινό της Βέροιας κάτι διαφορετικό, κάτι που όπως είπε είχε ανταπόκριση. Σχετικά με το συμβολικό εισιτήριο, είπε πως ήταν ένα στοίχημα και σύμφωνα με τον απολογισμό, στις 4 ημέρες κόπηκαν περίπου 300 εισιτήρια που μεταφράζεται σε σχεδόν το 1/3 των εξόδων της εκδήλωσης.

«Πολλοί δήμοι κατέβασαν ρολά το καλοκαίρι και τα περισσότερα θέατρα έμειναν κλειστά. Ελάχιστοι δημοτικοί φορείς λειτούργησαν και έκαναν δράσεις για τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας», ανέφερε η Νανά Καραγιαννίδου, υπεύθυνη προγραμματισμού της επιχείρησης.

Τέλος, αναφορικά με τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, ο κ. Κορωνάς αναφέρθηκε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που συνθηκών και περιοριστικών μέτρων επιτρέποντος, θα στηθεί στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων. Δράση που θα αναλάβει ιδιωτική επιχείρηση και στην οποία δεν θα συμμετέχει η ΚΕΠΑ όπως στο παρελθόν, πχ με το Καράβι στο πάρκο της Ελιάς.



Μίνι απολογισμός ανοιχτών δράσεων ΚΕΠΑ: Aύγουστος - Οκτώβριος 2020 

Κινητό Μουσικό περίπτερο ΚΕΠΑ

Η μουσική πήρε τους δρόμους , κυριολεκτικά ! Πραγματοποιήθηκαν είκοσι (20) συναυλίες με ελεύθερη είσοδο.
Συμμετείχαν 30 νέοι (στο σύνολό τους ) καλλιτέχνες.

Το κινητό περίπτερο στάθμευσε σε οχτώ (8) διαφορετικά σημεία, από τα όμορφα Παπάκια έως τις οδούς Εληάςκαι Μητροπόλεως και σε διάφορα σημεία του Εμπορικού πεζόδρομου .

Μία νέα πρωτοβουλία της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας που σκοπό είχε να προβάλλει νέα μουσικά ταλέντα... η ΚΕΠΑ προσκάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί την αγορά της πόλης μας , με την υπόσχεση το περιφερόμενο περίπτερο να σκορπίσει νότες δροσιάς και χαράς , οι οποίοι μας έφεραν κοντά στις μουσικές όλης της Γης..

Drive In CINEMA κεπα

Προβλήθηκαν οχτώ 8 ταινίες με μόλις 5€ είσοδοανά αυτοκίνητο

Διατέθηκαν 300 εισιτήρια εισόδου σε 4 μέρες

Διακόσια ενενήντα (290) εισιτήρια επί πληρωμή και 10 ατέλειες για το Εσπερινό Λύκειο Βέροιας

Οι ομάδες που προσκλήθηκαν - συμμετείχαν
Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»
Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν.Ημαθίας «Αγ.Παρθένιος»
Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Δήμου Βέροιας
Πρωτοβουλία για το παιδί
Παιδιά της Άνοιξής
ΚεΜΑΕΔ
Κοινότητα Αγ.Μαρίνας
Σύλλογος Τριλόφου
Εύξεινος Λέσχη Βέροιας
Σύλλογος Ριζωμάτων
Σύλλογος Βεργίνας

Μουσικές Γειτονιές ΚΕΠΑ

Τέσσερις (4) συναυλίες με ελεύθερη είσοδο στις δημοτικές κοινότητες
Μακροχώριου, Ριζώματων, στο Πανόραμα Βέροιας, και στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών.

Βέροια Εύηχη πόλη

Συναυλία - Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο την οποία παρακολούθησαν 850 συμπολίτες μας ΔΩΡΕΑΝ και η οποία επιδοτήθηκε εξ ‘ ολοκλήρου από το Υπουργείο Πολιτισμού

Γιορτή Κάστανου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωστοχωρίου

Δύο ( 2) συναυλίες μέσα από το μουσικό μας περίπτερο , Κάστανα από τις « Κόκκινες Μύτες» , μια μικρή αλλά υπέροχη γιορτή…

7 σχόλια:

  1. Τα δημοτικά τέλη που πληρώνετε για αυτούς τους καραγκιόζηδες τα έχετε με άλλων ΠΟΛΕΩΝ ,....θα σας πιάσει εγκεφαλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσα όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν για το θερινό σινεμά, για τους Θεσσαλονικείς διασκεδαστές στη γιορτή κάστανου κ.λ.π. καμιά αναφορά ή απάντηση; Λίγη τσίπα δεν περισεύει στους φωτογραφίζοντες; Ολα τέλεια και καλά;ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκρίνια ,γκρίνια,γκρίνια! Καμμιά πρόταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πρώτη ημερα του drive-in ειχε μετρημένα 8 αυτοκινητα, δηλαδη τις υπόλοιπες 3 ημερες το παρκιγκ του ΕΑΚ θα πρεπει να ηταν καταμεστο απο αυτοκινητα. Δεν νομιζω να συνεβει κατι τετοιο. Τεραστιο ψεματα λοιπον οτι διατεθηκαν 300 εισιτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις θα κανουμε προταση? Ο κορινας και ο καθε κορονας πληρωνονται για να κανουν εκδηλωσεις. Μια δουλεια εχουν και η φαντασια τους ειναι μικροτερη απο του ανιψιου μου που ειναι 12 χρονων. Τοσα λεφτα εχουν μπατζετ κσι κανουν οτι πιο ανουσιο και αντιτουριστικο μπορουν. Καθε χρονο και χειροτερα.. βοργιατζιδη βαλε κανεναν νεο της πιατσας μπας και δουμε ασπρη μερα..βαρεθηκαμε τους βαρετους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανηψιος σου μπορεί να έχει κάποια πρόταση! Εσύ μάλλον καμμιά! Ας μιλάει καλύτερα ο ο ανηψιος σου...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ