Quantcast

http://picasion.com/

Στη Νάουσα το πρώτο ηλεκτρικό απορριμματοφόρο της Ελλάδας

Ο δήμος Νάουσας θα είναι ο πρώτος δήμος της Ελλάδας που θα έχει ηλεκτρικό απορριμματοφόρο στην Ελλάδα σύμφωνα με τον δήμαρχο της Ηρωϊκής Πόλης. Ο Νικόλας Καρανικόλας αναφερόμενος σε ερώτηση της κ. Ιωσηφίδου σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δήλωσε πως ο δήμος Νάουσας θα προμηθευτεί πρώτος ηλεκτρικό απορριμματοφόρο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αν γινόταν η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιαζόταν το όχημα με το σήμα του δήμου Νάουσας.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στους Ναουσαιους.Παντα χρόνια μπροστά οι τοπικοί τους άρχοντες σε σχέση με τους δικούς μας στη Βέροια (που όταν μοιράζανε ΤΕΙ και ΑΕΙ στη Βέροια αρνιωντουσαν και τώρα παρακαλανε για μια σχολη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περιβαλλοντικα επιβαρυμένες περιοχές έχουν νόημα κινήσεις που δείχνουν προς τα που κινούντε τα πράγματα στο μέλλον.
    Θα είχε νόημα τέτοιο όχημα αν γυρνούσε στην Εγνατία στη θεσαλονικη η στην ομόνοια στην Αθηνα.
    Φωτοβολίδες χωρίς ουσία και οικολογικό αποτύπωμα είναι οι πολυέξοδες αυτές κινήσεις δημάρχων επαρχιας.
    Η αλεξανδρεια έχει bmw ηλεκτρικό 50.000 ευρω,η βεροια στη δευαβ κινεζο με μπαταρία τώρα η ναουσσα κοντράρει την υπερφίαλη συμπεριφορά των άλλων δυο πολεων του νομού μας.
    θα μπει κανένας δημαρχος ευρωπαϊκού βορρά σε κανένα αμαξοστάσιο του νομού Ημαθίας και θα δει μπροστά του τους χάρους και δίπλα τα πανάκριβα οχήματα και θα μας συγκρίνει με χώρες νοτιας αμερικης και πρωην σοβιετικών δημοκρατιών.
    Ουσία κύριοι ,όχι πουλμουρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει αυτό που λένε: "βρακί Δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο π@υ..ος μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ