Quantcast

http://picasion.com/

Πέθανε ο Γρηγόρης Βλαχογιάννης

Καλό Παράδεισο!
«Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης Βλαχογιάννης. Λάτρης του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με αυτόν, με πολύ αγώνα και μεράκι, ένας άνθρωπος από τους τελευταίους ρομαντικούς της εποχής, μένοντας πιστός στις αρχές και στις αξίες του μέχρι το τέλος. Λόγω της απώλειά του, ο κινηματογράφος «ΣΤΑΡ» θα παραμείνει κλειστός την Δευτέρα 21 και τη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου. Όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται πάντα με πολύ σεβασμό και αγάπη.

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατί υπάρχει και κακός παράδεισος; Αιωνία του η μνήμη λέμε και Θεός σχωρέστον.

      Διαγραφή
    2. Καί καλά Χριστούγεννα λέμε, ἐννοῶντας μέ τό καλό νά βιώσουμε καί νά γιορτάσουμε τά Χριστούγεννα, ὄχι ἐπειδή ὑπάρχουν - ἄπαγε τῆς βλασφημίας!- κακά Χριστούγεννα.

      Ἡ εὐχή καλό Παράδεισο λέγεται ἐδῶ καί αἰῶνες. Μάλιστα οἱ μοναχοί καί οἱ πνευματικοί ἄνθρωποι εὔχονται οὕτω ἀλλήλοις καί τήν ἡμέρα τῆς ὀνομαστικῆς των ἑορτής._

      Διαγραφή
  2. Αυτος ηταν ο γλυκουλης κυριουλης που τον βλεπαμε καθε φορα στην εισοδο του σταρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THEOS XORESTON KALO PARADISO...TON THYMAME APO TO 1971 KALOS KAI AKAKOS ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ