Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μητσοτάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: Κακή συμφωνία, αλλά το ζήτημα έχει κλείσει

«Το ζήτημα έχει κλείσει από τη στιγμή που η Ελλάδα κύρωσε τη συμφωνία. Έχουμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας, αλλά η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και σέβεται τις συμφωνίες». Αυτή ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζήτημα της ονομασίας με την γειτονική χώρα. «Είναι ανοιχτό το θέμα της σωστής εφαρμογής αυτής της έστω κακής συμφωνίας», πρόσθεσε ενώ ανέφερε πως αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Ζάεφ την Τετάρτη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα συναντήσω τον κ. Ζάεφ σε τρεις ημέρες στο συνέδριο του Economist. Βεβαίως θα συζητήσω με τον κ. Ζάεφ, όπως και τον πρόεδρο της Αλβανίας, τον κ. Ράμα για την επικύρωση συμφωνίας για ΑΟΖ με την Αλβανία. Η Ελλάδα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στα Βαλκάνια και αυτό τον ρόλο θα τον παίξουμε προς όφελος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εκεί». Η συνάντησή τους θα γίνει στα πλαίσια του συνεδρίου Economist, στο οποίο θα είναι ομιλητής ο Ζόραν Ζάεφ.

9 σχόλια:

  1. DEN MAS EIPE AUTOS TH SYNFONIA THA EKANE ?????????????? O LESXH MPILDIGER 2016 DREZDI GERMANIA ,,,,O AFORIZMENOS ,KAI O PROEDROS STA TSIMENTA TITAN ,,APO OLH THN ELLADA 2 ATOMA,,PRODOTES ANTIXRHSTOI ,,THN KERAMEOS THN FONAKSAN META,,,AFORIZMENOI ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια έκλεισε! Αφού αποσπάσαμε τα πολυπόθητα ψηφαλάκια και αντλήσαμε πολιτικά και κομματικά οφέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, για να μην τρέχετε αυταπάτες.
    Πάντως οι περικεφαλαίες δε θα πάνε χαμένες. Θα φορεθούν στις Απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιολογίες γιατί και αυτός είναι μία από τα ίδια. Οι υπογραφές μπαίνουν και ξεμπαίνουν. Ας μη ξεχνάμε τις υπογραφές του Καραμανλή με τον Πούτιν για τους αγωγούς, που ο ΓΑΠ τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και τις ακύρωσε. Πόσο δε μάλλον η ξεφτίλα των Πρεσπών, που δεν την έχει εγκρίνει ο λαός. Μάλλον ο Κούλης ετοιμάζεται να πράξει κάτι ανάλογο στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά το σλόγκαν στης εκλογές δεν έλεγε για ακύρωση συμφωνίας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PROTH FORA BLEPO NA LENE KAKH H SYNFONIA ALLA SYNFONO ,,,,THA MAS TRELANH O ANOHTOS,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ἡ προδοσία δέν παραγράφεται οὔτε κλείνει ὅ,τι καί ἂν ἰσχυρίζωνται οἱ προδόται καί οἱ σατανοκίνητοι Κούληδες - συνεχισταί των._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έλα ρε μεγάλε που είσαι εσύ χαμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ