Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το φορτηγό που τυλίχθηκε στις φλόγες!

Αυτό είναι το φορτηγό που τυλίχθηκε στις φλόγες, στη «σήραγγα Νο2», στο τμήμα μεταξύ κόμβου Βεροίας και διοδίων Πολυμύλου, στο ρεύμα για Κοζάνη, με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία για περισσότερο από δύο ώρες. Μεγάλη «ουρά» οχημάτων, σχηματίστηκε στις 17:50 στην Εγνατία οδό, στα πρώτα δύο
τούνελ, στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 16:30, επικαθήμενο φορτηγό, με ξένες πινακίδες, κάτω από αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.



Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομία κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ μέσα στο τούνελ που συνέβη το τροχαίο, από τους καπνούς δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα περιορίζοντας και την ορατότητα. Το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι, πιθανόν κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.


Δείτε το video από το kozan.gr:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ