Quantcast

http://picasion.com/

Χαρδαλιάς: «Είμαστε ακόμη αρκετά μακριά από ένα νέο lockdown»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται αρκετά μακριά από το αυστηρό μέτρο ενός νέου lockdown. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε μάλιστα ότι προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι να τηρηθούν τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της έξαρσης του κορωνοϊού. Ο Γκίκας Μαγιορκίνης από πλευράς του τόνισε ότι το νέο lockdown είναι το τελευταίο μέτρο που θα πρέπει να πάρει η κυβέρνηση, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν αποτελεσματικό. Και ανέφερε ότι αυτή την στιγμή δεν έχει συζητηθεί στην επιτροπή το lockdown.

5 σχόλια:

  1. αρα θεωρειται δεδομενο κατα μια ενοια. να το αναμενουμε 5-10 νοεμβριου σε συνδυασμο με εποχικη γριπη? και το ερωτημα ειναι αν δεν υπαρξει αξιοπιστο εμβολιο δεν θα αρθουν τα μετρα μεχρι την πρωτομαγια του 2021? κατι ακομα, αν καποιος εχει συμπτωματα και δεν εχει λεφτα να κανει το τεστ? αν καποιος δεν εχει συμπτωματα αλλα εχει τον ιο? γιατι εγω καταλαβαινω οτι καποιος κανει το τεστ επειδη εχει τα συμπωταμα η το πρατει για προληπτικους λογους αλλιως θα μπορουσε να υποθεσει κανεις οτι ο ιος ειναι παντου πλεον απο την στιγμη που δεν εμφανιζονται για εξεταση υποκειμενοι που τον εχουν η τον εχουν και δεν εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκόμη καί οἱ πλέον φανατικοί ψεκασμένοι καραντινάκηδες δέν κάνουν τέστ ἐθελοντικῶς εἰμή σπανιώτατα. Εἴτε καταλαβαίνουν καί αὐτοί πώς τά τέστ εἶναι ἀναξιόπιστα εἴτε ἀντιλαμβάνονται ὅτι ἀσυμπτωματικοί φορεῖς = ΜΗ νοσοῦντες, ΜΗ μεταδοτικοί, ὑγιέστατοι ἄνθρωποι εἴτε, τέλος, δέν ἔχουν νά διαθέσουν 70 εὐρώ γιά ψύλλου πήδημα καί μάλιστα κάθε τρεῖς καί λίγο.

      Σέ τέστ PCR ὑποβάλλονται κατόπιν ἐξαναγκασμοῦ μόνον ὅσοι τούς τό ἐπιβάλλει ὁ (πιθανός) ἐργοδότης, πρέπει νά ὑποβληθοῦν σέ ἐγχείρησι ἢ βιοψία καί τό ἀπαιτεῖ ἡ κλινική/τό νοσοκομεῖο, χρειάζεται νά ταξιδέψουν καί τούς τσιμπᾶνε στό ἀεροδρόμιο ἢ στό λιμάνι. Ὑπάρχουν βέβαια καί οἱ φοβιτσιάρηδες, πού ἅμα ἔχουν βῆχα ἢ πυρετό ὑποπτεύονται κοροϊδοϊό καί σπεύδουν νά τεσταριστοῦν. Πιθανώτατα ὑπάρχουν καί φυγόπονοι οἵτινες ἔχουν ἐξησφαλισμένη τήν εἰδική ἄδεια λόγῳ δημοσιοϋπαλληλικῆς ἰδιότητος καί... ἐπωφελοῦνται ἀπό τήν κοροϊδοϊομανία._

      Διαγραφή
    2. Εισαι επικινδυνος μην ομιλεις

      Διαγραφή
  2. E ne ta xristuggena konta ine.pistewo eki tha imaste comple.e re trela pu pulane

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ