Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαννακάκης: Πετυχημένη η διαδικασία μετάκλησης των εργατών γης σε Ημαθία και Πέλλα

Το παράδειγμα της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας και της Διεπαγγελματικής Πυρηνόκαρπων με τις μετακλήσεις Αλβανών, παίρνουν αγροτικοί φορείς σ' όλη την Ελλάδα, προκειμένου να λύσουν τα ζητήματα έλλειψης εργατών γης στις περιοχές τους. Για πρωτοποριακή πρωτοβουλία μίλησε στο ypaithros.gr ο Χρήστος Γιαννακάκης, που όμως μπορεί να βελτιωθεί και να παγιοποιηθεί, όπως αναφέρει. Ο κ. Γιαννακάκης εστιάζει παράλληλα στη βοήθεια των κυβερνήσεων των δύο χωρών, αλλά και τοπικών φορέων και υπηρεσιών. Μάλιστα τονίζει ότι ενώ ο στόχος ήταν 7.000 εργάτες γης σε Ημαθία και Πέλλα, μετακλήθηκαν τελικά 11.000, δίνοντας και την πραγματική καταγραφή των αναγκών. Αναφέρει παράλληλα ότι κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος της μετάκλησης, με τα μοριακά τεστ στα σύνορα δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού!

5 σχόλια:

  1. Με τους εργάτες κάτι έγινε αλλά με τις τιμές μαύρα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τα εργοσημα αυτων των αλλοδαποων τι θα γινει....? γνωριζει κανεις πως τηα κολλησουμε τα εργοσημα ενω οι εργατες εχουν ηδη φυγει στην χωρα τους......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τόσα χρόνια τι κάνατε; Έπρεπε να σας κράξουμε τον Απρίλι από αυτό τον ιστότοπο για να κάνετε το αυτονόητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την φορολογια αυτων των εισοδηματων επισης τι θα γινει εως ποτε οι αγροτες θα φωναζουν για διαφορα, αλλα για τα νομιμα με αυτους τους εργατες γης απολυτως ΤΙΠΟΤΕ...παρολα αυτα διαμαρτυρονται εαν οι διαμενοντες στην χωρα εισπραττουν επιχορηγησεις...δεν εχουν ευθυνη;;;;η Κοινοπραξια και οι Αγροτικοι "δηθεν" συλλογοι δεν τους ενδιαφερει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πατηστε πανω απο το ισραηλ στο google maps χωρα μεσα σε ερημο με γεωτρησεις νερου βαθους περα των 1000 μετρων και εχει στρεματικες αποδοσεις 1200-1600 ευρω. και εμεις με αφθονα νερα (αιτια πολεμου ακομα και στις μερες μα σε καποια μερη) με το ζορι σε καποιες καλιεργιες πλησιαζουμε τα 250 ευρω/στρεμα. το 0,2% του αεπ παει για ερευνα τεχονολογια καινοτομια στην ελλαδα. στο ισραηλ το 4%. δεν εχω κατι με τον κυριο στην φωτο αλλα δεν νομιζω να γνωριζει τις 3 παραπανω λεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ