Quantcast

http://picasion.com/

Πέντε συλλήψεις Ρομά για τη συμπλοκή στο κέντρο της Βέροιας

Στον Εισαγγελέα για σωρεία αδικημάτων - Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα
Στη σύλληψη πέντε ανδρών Ρομά προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Βέροια, για τη συμπλοκή και τα πρωτοφανή επεισόδια που προκλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης. Δύο ομάδες Ρομά, που
σύμφωνα με τις πληροφορίες διατηρούν βεντέτα, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μετατρέψουν για αρκετή ώρα την οδό Μητροπόλεως και την πλατεία Ωρολογίου σε πεδίο μάχης, κάνοντας «γυαλιά - καρφιά» στο πέρασμά τους καταστήματα και αυτοκίνητα και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των πολιτών (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, για το περιστατικό ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα, με την Αστυνομία να προχωράει χθες στη σύλληψη 5 ατόμων που σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για σωρεία αδικημάτων. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για φθορές ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, νόμο περί όπλων, για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλα διακεκριμένα αδικήματα.

17 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΠΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αστυνομία έβαλε δύο σημάδια - πινακιδάκια κάτω στο δρόμο. Που σημαίνει ότι βρήκε τουλάχιστον δύο κάλικες.

      Διαγραφή
    2. πολυ netflix βλεπετε παιδια...ο αλλος ειδε και τα ταμπελακια..αρα σφιαρες...χαχαχαχα...με κανατε κ γελασα

      Διαγραφή
    3. Κανένας δεν το απέκρυψε. Ακούγεται και στο βίντεο ο πυροβολισμός.

      Διαγραφή
    4. @ 8:36 Ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις? Η έκθεση της αστυνομίας γράφει για "φθορές ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, νόμο περί όπλων, για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλα διακεκριμένα αδικήματα."

      Αν πάλι δεν το κατάλαβες ότι έβγαλαν όπλα ρώτα να στο εξηγήσουμε και τρίτη φορά. Φασουλονταβά.

      Διαγραφή
  2. Δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτακι τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρλιχες. Αύριο εξω θα ειναι όλοι τους και το ξέρουν.
    Και με την ευκαιρία, τώρα με τις καταστροφες και θανάτους σε διάφορες περιοχές, πόσες ΜΚΟ που ειναι φουλ στην φιλανθρωπία, έτρεξαν λαχανιάζοντας να προσφέρουν το έργο τους σε ανήμπορους και ευάλωτους πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πήγαμε γιατι εχει λάσπες. Ακους εκει Τρικαλα και Μουζάκι! Τι ειμαστε; Τριτοδεύτεροι;Στους πρ'οσφυγες, εχει χαλίκια η παραλία. Εχει και φράγκα. Πολλά. Εμείς στις ΜΚΟ εχουμε εναν κανόνα. Εν τη παλάμη και ουτω βοήσομεν. Βοηθήσομεν ηθελα να πω. Εσεις φωνάξτε όσο θέλετε. Εμείς βολευτήκαμε;

      Διαγραφή
    2. Όταν τρέξει το κράτος πρώτα ως οφείλει τότε θα τρέξουν και οι ΜΚΟ. Τις εισφορες και τους φορους γι αυτο τα δινουμε οχι για να μοιραζονται στον Σκαι

      Διαγραφή
    3. Το κράτος οφείλει πολλά, κανει ελάχιστα. Στις ΜΚΟ οφείλει κάτι; Οφείλουμε όλοι εμείς; Ποια ειναι αυτη η συνθήκη, η λογική που αν δεν τρεξει το κράτος, δεν τρεχουνε αυτοί , ωστόσο μισθοδοτούνται και επιδοτούνται αδρότατα; Τρεξουν δεν τρεξουν , αυτοι μπορουν να επιλέξουν. Ομως, μακρυα απο τα εκατοντάδες εκατομμύρια που τους διατίθενται. Ετσι, όλοι ειμαστε αλληλέγγυοι, φιλάνθρωποι και απεριόριστα ευσυγκίνητοι. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων προσώπων, πρόκειται για μαύρες "επιχειρήσεις" αγνώστων πολιτικών εις βάρος των πολιτών. Πρόκειται για το μακρυ χέρι των πολιτικών, το καινουριο παγκόσμιο φρούτο, που το βάφτισαν ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ.
      Κοινωνικό καρκίνωμα κυριολεκτικά, που υπονομεύει και κατατρώει ενα υγειές σωμα της κοινωνίας. Και ο καταλύτης ειναι το άφθονο και ατελείωτο χρήμα. Εκ των έσω μιλάω αγαπητέ μου.

      Διαγραφή
    4. Αν τρέξει το κράτος, τι δουλειά εχουν οι ΜΚΟ; Νομίζω οτι επειδή αδυνατεί το κράτος, εφευρέθηκε αυτη η κατάσταση. Επι αδράς αμοιβής μάλιστα. Υποκαθιστούν το κράτος δηλαδή, χωρις να δίνουν λογαριασμό για τίποτε. Και συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Οι ΜΚΟ, ειναι το μακρύ χέρι των Κυβερνήσεων, απολύτως ελεγχόμενες απο Κυβερνήσεις. Απλά όπου χρήμα και πολλοί οι μουστερήδες. Οι ζήτουλες. Οι πρόθυμοι ως μισθοφόροι. Πάντως οχι με αγαθές και άδολες προθέσεις.

      Διαγραφή
    5. Το συριζοτρόλλ με τις πολλές καταθέσεις που απάντησε και μπερδεύει τις μκο με κανάλια και κράτος να πάει για πατσά πάραυτα!

      Διαγραφή
  4. Σε περίπτωση που δεν πληρώνουν επανειλημμένα τα πρόστιμα από τα δικαστήρια, να τους κόβονται τα επιδόματα που παίρνουν και να γίνεται συμψηφισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι να περνουν επιδοματα και ενισχυσεις εφοσον παρουσιασουν
      κατα την διαρκεια του ετους ασφαλιστικες ημερες εργασιας....οι κατεπεγγελμα τεμπεληδες μπορουν μεταξυ των οποιων και οι ρομα να απασχολουνται σε εργασιες κοινης οφελειας, καθαριοτητα, αποψιλλωση χορτων, περιποιηση κοινοτικων χωρων κτλ ....στο χερι του κρατους να τους βαλει σε "ταξη"

      Διαγραφή
  5. Σήμερα έπιναν τον καφέ τους στον γιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τους 11 συνελήφθησαν οι 5. Οι άλλοι 6 είχαν μέσον;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ