Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που τρέλανε τη Μύκονο

Μετά την Εύη Ιωαννίδου, την Χριστίνα Κολέτσα και την Ιωάννα Μπέλλα, άλλη μια Βεροιώτισσα επισκέφθηκε τη Μύκονο και προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» επεισόδια στον ανδρικό πληθυσμό, με την πληθωρική και σέξι παρουσία της. Διακοπές στις Κυκλάδες και για την Τραϊάνα Ανανία, η
οποία επέλεξε το νησί των ανέμων για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και το μπάνιο σε πισίνα, όπως προκύπτει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η ηθοποιός από τη Βέροια, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στο Santanna στην Παράγκα να φοράει μεγάλο ψάθινο καπέλο σαν αυτά που έχουν τα σκιάχτρα στους αγρούς! 

Αυτό το κορίτσι ξέρει να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα είτε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπως όλοι θυμόμαστε με το απίστευτο τσιφτετέλι στην εκπομπή «Στην Υγεία Μας»  είτε στην ιδιωτική του ζωή. Όσο για το κορμί της, σκέτο κόλαση!

Η Τραϊάνα Ανανία γεννήθηκε το 1989. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό. Το 2007, έχοντας τελειώσει το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έξι μήνες μετά ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου με σκοπό να γίνει ηθοποιός. Εκτός από τις θεατρικές της σπουδές έκανε μαθήματα φωνητικής και χορού. Το 2010 ξεκίνησε να εργάζεται ως χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ έχει δουλέψει και ως τραγουδίστρια σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Το 2011, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική, έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Πράγματα και Θάματα» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Ακολούθησε η παράσταση «Amadeus» στο Θέατρο Βρετάνια την περίοδο 2011-2012 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Ακολούθησαν κι άλλες θεατρικές δουλειές ενώ το 2013 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Ελεύθερη Βούληση».

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Ίρις Σαράφη στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Οι Συμμαθητές». Το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από διάφορα casting, κέρδισε μία θέση στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς με σκηνοθέτη τον Βασίλη Θωμόπουλο, παίζοντας μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Μάριο Αθανασίου, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο και άλλους. Η παρουσία της στη σειρά ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 στις αρχές του τρίτου κύκλου.

Μετά το ρόλο στους «Συμμαθητές» ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις ως τραγουδίστρια σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα. Το 2018, κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα δικά της κομμάτια μέσω του καναλιού της στο youtube. Το καλοκαίρι του 2018 έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης «Nomads».

Γι’ αυτό το λόγο τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ταξίδεψε στην Μαδαγασκάρη για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από 14 μέρες παίρνοντας την 27η θέση στην τελική κατάταξη.Το 2019 ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο North Stage μαζί με τους Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη και Χριστίνα Κολέτσα. 


Τον Μάιο του ίδιου έτους έγινε γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά του Alpha TV «Κρατάς Μυστικό;». Εκεί τη σεζόν 2019-2020, υποδύεται την ρομαντική και επιπόλαιη αεροσυνοδό Λίζα Ντάνου παίζοντας μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Μελέτη Ηλία, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και άλλους.

Δείτε το video:

3 σχόλια:

  1. Στο ρολόι ήμουν μία παρά τέταρτο, ντυμένος πολύ σπορ. Eπήρα και ολίγους σπορ, πτύων τας φλουδ, και χαζεύων τα βαπόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά κορίτσια μην σπρώχνεστε στη Μύκονο, όλες θα πάρετε, αυτό που σας αξίζει. Ειδικά με τέτοιο βιογραφικό η τελευταία.
    Όσο για τις άλλες που διαβάζατε για το Πανεπιστήμιο λυπάμαι αλλά δεν θα προλάβετε, πείραν οι άλλες. Εσείς αρκεστείτε στη μόρφωσή εκτός Μυκόνου και όταν με το καλό ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και εργαστείτε στο εξωτερικό ή κάπου στην πατρίδα μας, τότε να πάτε να σας διασκεδάσουν οι κυρίες αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά τη μονάδα αδείας τορα τζαμπα πάτησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ