Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου - Τον υποδέχθηκε η Τσιπουρίδου


Στην πόλη της Βέροιας βρέθηκε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας. Τον υποδέχθηκε προσωπικά η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου. Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην
αγορά από την πανδημία του κορωνοϊού και ανέλυσαν τις λύσεις που μπορούν να δοθούν, προκειμένου οι επιχειρηματίες να πάρουν μια βαθιά οικονομική «ανάσα». Στη συνέχεια επισκέφθηκαν μαζί την Παναγία Σουμελά στην Καστανιά, όπου και προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης.

«Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ για την επίσκεψη αλλά και για την κατ ίδιαν ενημέρωση για τα προβλήματα που ταλανίζουν την αγορά αλλά και για τις ενέργειες της ΕΣΕΕ για την ανακούφιση του λιανεμπορίου εν μέσω της πανδημίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Σωθήκαμε τώρα. Τι ειναι αυτα ρε ; πατε καλά;
    Αυτη η ανίκανη πρόεδρος καλύτερα να κανει καμια βολτα στη αγορά να μιλησει με επαγγελματίες παρα να βγαινει φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ