Quantcast

http://picasion.com/

Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ημαθία - Ανακοινώθηκαν άλλα 6!

217 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, ενώ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν τρεις ακόμα θάνατοι, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι στις 15:00 το μεσημέρι της 19ης Αυγούστου 2020. Από τα νέα κρούσματα, τα 22 είναι
εισαγόμενα, ενώ άλλα 6 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν και στην Ημαθία, φτάνοντας συνολικά τα 59! Μετά τα μεγάλα αστικά κέντρα, Θεσσαλονίκη και Αττική, η Ημαθία είναι και σήμερα δεύτερη στη λίστα με τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα. Σημειώνεται ότι και χθες Τρίτη 18/8 ανακοινώθηκαν 6 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων από τις αρχές Αυγούστου να αυξάνονται με αλματώδη ταχύτητα.

Αναλυτικά τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν:

- 16 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,
- 6 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο,
- 89 κρούσματα στην την Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων 15 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας,
-44 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 2 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας,
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας,
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας,
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Δωδεκανήσων,
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου,
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ζακύνθου,
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας,
- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας,
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καβάλας,
-7 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με σύνδεση με επιβεβαιωμένο κρούσμα,
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καστοριάς,
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας,
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κιλκίς,
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης,
-5 κρούσματα στην Π.Ε. Κυκλάδων,
-3 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας,
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου,
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας,
- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης,
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Πέλλας,
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου,
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σερρών,
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας,
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Χαλκιδικής,
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων,
-4 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 217, εκ των οποίων τα 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 7684 (ημερήσια μεταβολή +2.9%), εκ των οποίων 55.3% άνδρες. Από το σύνολο των 7684 κρουσμάτων, 1765 (23.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 3585 (46.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 40 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 77 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 235
θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 77 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 28 (71.4% άνδρες).

17 σχόλια:

  1. Και λιγα ειναι , εδω ζουν και αναπνεουν οτι δεν υπαρχει ιος !!! μονο με 30 -40 την ημερα θα ιδρωσει το αυτι τους οτι λες να υπαρχει ιος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ηλιθιους έχει η Βέροια αλλά δεν ζητήσαμε να δημιουργηθεί κλινική στη καινούρια πτέρυγα του νοσοκομείου να μας απαλλάξει από αυτούς. Φορά μάσκα πλύνε τα χέρια σου και μη φοβάσαι

      Διαγραφή
  2. Είμαστε το Κίνημα Υποστηρικτών DEMETRIOS HADJINICOLAOY. Ακολουθούμε πιστά τον αρχηγο μας! Είμαστε κατά τον παγανιστών σατανικων και νεοταξικων μπολσεβικων της άναρχοαυτόνομης μαρξιστικής θεωρίας. Ζητώ η ΕΛΛΑΣ. Αρχηγέ περιμένουμε εντολές σου για τα επόμενα βήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κοροιδεύετε. Βέβαια μερικοί δεν καταταλαβαίνουν οτι με τις αμετροεπείς τους συχνές δηλώσεις βγάζουν γραφικούς όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους που καταλαβαίνουμε οτι και ο ιος υπάρχει και πρέπει να προφυλαγόμαστε,αλλά και οτι το όλο θέμα είναι σκηνοθετημένο και σκοπεύει στη δημιουργία συνεχούς φόβου και καθυπόταξης των ανθρώπων. Γιαυτο Χατζηνικολάου λιγότερες δηλώσεις.
      Εξαλλου είναι γραμμ΄ενο στην Αγία Γραφή οτι πολλοί θα ακούνε και θα βλέπουν αλλά δεν θα καταλάβουν όλοι.Οσοι θέλουν να εξετάζουν τα πράγματα με σοφία και διάκριση ,θα το κάνουν, οι άλλοι δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατι η διάνοια τους εσκοτίσθη[σύμφωνα με τις γραφές]

      Διαγραφή
  3. Αφού μετά τις 12 το βράδυ μας κάνει επίσκεψη πολύς κόσμος από τη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσουν λογικό είναι να ανέβουν τα κρούσματα. Άσε που γυρνάνε νυχτιάτικα πιωμένοι. Διάνοιες έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα-Χα-Χα φίλε είσαι θεϊκό τρολ. Θέλω και εγω να γίνω μέλος του Κινήματος που θα αλλάξει το ρου της ιστορίας της Βέροιας. Με μπροστάρη φυσικά τον αρχηγό μας...
    Υ. Γ. Που πληρώνω συνδρομή και ποτε θα βγει το καταστατικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω παιδια θελω να συμμετεχω στο κινημα!! Ζητω ο παντογνωστης αρχηγος μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ Η ΗΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα γίνει lockdown, οι δημόσιοι υπάλληλοι να πληρώνονται ακέραιο το μηνιάτικο τους και να καθοντε σπίτι και όλοι οι άλλοι να πάνε να πνίγουν. Πρέπει να βάλουμε τη ανθρώπινη ζωή πάνω από τη ζωή όλων των άλλων. Έφυγαν 500.000 εξωτερικό, μπορούν ακόμη 1.500.000 να πάρουν το δρόμο για Γερμανία Αγγλία. Θα μείνουν πίσω οι κρατικοδιαιτοι, οι αφγανοπακιστανοι και οι στοκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα έχουμε ξαναπεί, και δεύτερο κύμα καραντίνας θα έρθει και δεν θα ξεμπερδεύουμε γρήγορα με τον ιό. Να το καταλάβουν κάποιοι αυτά που θα ακολουθήσουν θα μοιάζουν σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Γι' αυτό πίσω στους μπαξέδες μας να ξανακερδίσουμε την αυτονομία μας. Η ώρα έφτασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν κατέβεις στο μπαξέ, βάλε αντικουνουπικο.

      Διαγραφή
  9. ..o μητσο τακης περιμενει,να παρει μεχρι τελη αυτγουστου 1η κ 2η δοση εφοριας,τεβε,2η δοση φπα,,οτι αλλος λογαριασμος ερθει και απο 1η σεπτεβρη ενφια.
    Ας κανει lockdown.
    Να εχει τα γκατς μετα να δημοσιοποιησει ποσοι ειναι ταμειακως ενταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να ακούω για κρούσματα δλδ φορεις δεν δεν μου λέει κάτι. Το πόσοι νοσούν είναι το ζητούμενο. Κρούσματα και θανάτους μόνο ανακοινώνουν, και όχι ασθενείς. Ναι υπάρχει ο ιός αλλά πρώτη φορά στην ανθρωπότητα ελέγχεται ο πληθυσμός χωρίς να έχει συμπτώματα μιας ασθενείας. Ο sars και ο H1Ν1 είχαν τα ίδια ποσοστά θανατων, και τον ίδιο τρόπο μεταδοσης, μεγάλο πανικό για εμβόλια αλλά πόσο σίγουροι είναι οι ειδήμονες ότι δεν είχαμε διπλασια ασυμπτωματικα κρούσματα αφού δεν γινόταν έλεγχος του πληθυσμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως! Πολυ περισσοτερα τεστ,αρα πολυ περισσοτερα κρουσματσ,τα οποια πριν απλα δεν εντοπιζαμε..η ενημερωση αχει αξια νομιζω μονο αν μας πληροφορει για το ποσοι νοσουν με σοβαρα συμπτωματα,εινσι διασωλημωμενοι κτλ ..τα υπολοιπα μονο συγχηση δημιουργουν και στοχοποιουν πετιοχες χωρις ουσιαδτικο λογο,αφου σαφως παντου υπαρχουν προφσνως ασυμπτωματικοι..

      Διαγραφή
  11. Όσο τους νοιάζει τώρα.... Γιατί ρε παιδιά τώρα να την πληρώσουμε εμείς πάλι; τους είπε κανείς να φέρουν τουρίστες; ξανά μάνα απτην αρχή; μόνο να μην ξανά μπούμε σε καραντίνα θα γίνεις χαμός παιδιά θα ξεσηκωθεί ο κόσμος μετά εγώ σας το λέω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ