«ένα»: Διδακτική Πρωτοπορία και Υπεροχή και στο Γυμνάσιο!

Ο Σεπτέμβρης φτάνει… αλλά εσύ έχεις να ανοίξεις βιβλίο από τον Μάρτιο;;; Πρόβλημα κανένα... γιατί θα' ρθεις στο «ένα»!!!
Με παράδοση 26 χρόνων, μόνο εμείς προετοιμάζουμε τους μαθητές του Γυμνασίου, οργανώνοντας εξειδικευμένο θερινό πρόγραμμα που τους βοηθά να εισαχθούν στην ύλη

της νέας χρονιάς και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες. Η σχολική χρονιά 2020-21 έρχεται με περισσότερες απαιτήσεις καθώς αφενός οι μαθητές «κουβαλούν» το βάρος των χαμένων μηνών της καραντίνας και αφετέρου θα πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές του προγράμματος του Γυμνασίου αφού τα εξεταζόμενα μαθήματα αυξάνονται από τέσσερα σε επτά.

Το πρόγραμμα θερινής προετοιμασίας του «ένα» ξεκινάει στις 20 Αυγούστου, διαρκεί 5 εβδομάδες, αφορά και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου και εστιάζει στα βασικά μαθήματα: ΑΡΧΑΙΑ - ΕΚΘΕΣΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΦΥΣΙΚΗ - ΧΗΜΕΙΑ. Δίνεται έτσι στους μαθητές προβάδισμα δύο ολόκληρων μηνών στη διδακτέα ύλη.

Επειδή θέλουμε όσο γίνεται περισσότεροι μαθητές να κερδίσουν τα οφέλη της θερινής προετοιμασίας, το παρέχουμε σε τιμή μοναδικής προσφοράς.


«Έλα στο ένα και γίνε ό,τι ονειρεύεσαι»!!!


Φροντιστήριο «ένα»
Φιλίππου 25, Βέροια 
Τηλ. 2331021022 
Βρείτε μας και στο facebook: enafrontistirio
Βρείτε μας στο instagram: 1_veria_fro
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ