Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Minnie» ξετρύπωσε ναρκωτικά στην Πιερία

Σακουλάκια με ινδική κάνναβη «ξετρύπωσε» η «Minnie», ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή της Πιερίας. Συγκεκριμένα, χθες, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας
Κατερίνης, εντοπίστηκε οδηγός ΙΧ ο οποίος, αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ωστόσο ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και επιχείρησε να πετάξει ποσότητα κάνναβης βάρους 62,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Minnie της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν 7 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 60,9 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

3 σχόλια:

  1. Άραγε ο Δαλάι Λάμα της Βέροιας DEMETRIOS HADJINICOLAOY συμφωνεί με την πρόσληψη της Minnie στην Ελληνική Αστυνομια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πολύ χιούμορ.
      Το χιούμορ , είναι ανάλογο του πνευματικού επιπεδου κάποιου (η, της απουσίας του)
      Εσύ είσαι γατονι γελάσαμε όλοι.
      Χαχαχαχα
      Χα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ