Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Κλείνουν λόγω κορωνοϊου καφέ-μπαρ στη Βέροια - Θετικά κρούσματα μεταξύ των υπαλλήλων

Κλειστά για λίγες ημέρες θα παραμείνουν τουλάχιστον δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Βέροιας. Σήμερα, μετά και την επιβεβαίωση θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό τους, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση
στους χώρους τους και φυσικά να γίνει και ο προβλεπόμενος έλεγχος στο υπόλοιπο προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, oι υπεύθυνοι του ενός καταστήματος μάλιστα, δείχνοντας στάση υπευθυνότητας και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης έχουν ήδη προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση μέσω των social media, ενημερώνοντας τον κόσμο για τον εντοπισμό κρούσματος στο προσωπικό, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απολύμανσης του χώρου. Κίνηση που βρήκε θετική ανταπόκριση από το σύνολο των συμπολιτών μας.

73 σχόλια:

  1. Ήρθε η ώρα να μαζέψουν τις μ.... τους από τους λογαριασμούς τους μερικοί ιδιοκτήτες. Έπρεπε να κολλήσουν για να καταλάβουν. Ανεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο επιδεικνύουν μεγάλη υπευθυνότητα και αντιλαμβανόνται πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης...μπορεί τώρα που υπήρξαν κρούσματα....γιατί όλες τις προηγούμενες μέρες και στα cafe μπρος και πίσω οι σερβιτόροι με τις μάσκες στο πηγούνι είναι και τις μυτούλες εξώ για να αερίζονται!!! Και άμα τους πεις και τίποτα ετοιμες οι δικαιολογίες!! τόση είναι η υπευθυνότητα των αρμοδίων που τους το επιτρέπουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ενώ εσυ που πας υπευθυνα και κολλάς ο ένας πανω στον άλλο δείχνεις μεγάλη υπευθυνότητα. Πίνεις το ποτακι σου χωρίς μάσκα και απαιτείς να σε υπηρετούν με μάσκα μην σε κολλήσουν.

      Διαγραφή
    2. Κάτσε σπίτι φελε άμα φοβάσαι μας πρηξατε

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου αυτό που περιγράφεις δεν το κάνω.. ούτε κολλάω σε άλλους..ούτε ποτάρες πίνω πάνω σε άλλους...και εγω φοράω μάσκα 8 ωρα στη δουλειά!! Αλλά δε σε αδικώ που σκέφτεσαι έτσι γιατί οι περισσότεροι κρίνουν και δεν προσέχουν!! Ούτε η λύση είναι να κλειστείς σπίτι σου για να μην ενοχλούνται όσοι δε πιστεύον οι ζορίζονται...ΣΥΝΕΣΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Και εσυ φίλε μου που πρήζεσαι εύκολα...για να διαβάζεις το άρθρο και εσύ ενδιαφέρεσαι και καλά κάνεις..και εγω ξεπρήστηκα όταν αρρώστησαν δικοί μου!!

      Διαγραφή
    4. Και σε εμάς αρρωστησαν αλλά όχι σοβαρά. Τώρα τι θα κρίνουμε σε ποιον διασωληνωθηκε κάποιος δικός του για να το παίξει ειδικός. Υπάρχει επιλογή κάντε καραντίνα προσωπική και μην πας για καφέδες για ποτό σε γάμους πήγαινε δουλειά με την μασκουλα σου σούπερ μάρκετ και σπιτάκι. Άσε τους άλλους να ρισκάρουν και να ξεπρηστουν και εκείνοι αφού το θέτεις έτσι. Δεν υπάρχει λογική να κλείσουν τα πάντα για να σωθεί όλος ο ντουνιάς. Μασκουλα αντισηπτικό και απόσταση επιλογές υπάρχουν φτάνουν οι κατηγορίες για όλους τους σερβιτόρος και προσωπικό καταστηματων

      Διαγραφή
  3. κοντα στην εληα , εγω παντως δεν παταω , για κανα μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην έβγαινες εσύ πουθενά, ρε καρμίρη!

      Διαγραφή
  4. Κόλλησε και ο φίλος μου εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δημοτικοι αρχοντες του Νομου φερουν υπνο βαθυ.Η πολιτικη προστασια των δημων εχει χαθει στην γραφειοκρατια.Κατα τ αλλα τα ριχνουν ολα στον Μητσοτακη!!!και μακρυα η ευθυνη απο εμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοτικοί άρχοντες του νόμου;;; Τι λες ρε παιδί μου;αγραμματε που θες να εκφέρεις και πολιτική αποψη

      Διαγραφή
    2. του νομού θέλει να πει ο άνθρωπος, αμέσως εσυ

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστω φιλε μου αυτο ενοουσα ,λαθος καταλαβε ο 6.30 !!!

      Διαγραφή
  6. Να κλείσουν όλα για 2 μήνες σίγουρα, και χρήματα να μην έχουν για τόσο λίγο και επιδόματα να μην πάρουν δεν πειράζει μπρος στη μάχη με τον Αόρατο εχθρό χαλάλι και οι παππούδες μας πεινούσαν όταν πολεμούσαν τον Ορατό εχθρό ,δείξτε λίγο σοβαρότητα επιτέλους. Και πάνω από όλα οι δημόσιοι υπάλληλοι να μη δουλεύουν κι αυτοί απλά αυτοί να συνεχίσουν να πληρώνονται όπως οφείλει το Κράτος για να κινείται η αγορά που θα είναι κλειστή και πάνω από όλα να δουλεύουν τα σούπερ μάρκετ ,για να ανεβαίνει λίγο το ποσοστό του τζίρου της αγοράς και φυσικά να μην πεινάνε και οι Άνθρωποι , Έλεος είναι τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσες την λύση πιστεύω μετά από αυτήν την πρόταση θα σκίσουν όλοι τα πτυχία τους, ο κλαρινοιος σας φταίει με μούφα τεστ που όταν θέλουν να κλείσουν κάτι ξαφνικά ανεβαίνουν τα κρούσματα και όταν όλοι σαν πρόβατα κάνουν ότι λέει ο βοσκός ξαφνικά κανένα κρούσμα.

      Διαγραφή
    2. ΑΔΙΚΕΙΣΤΕ...ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    3. Και για πες Teo αγορίνα, γιατί θέλουν να κλείσουν κάτι; Ποια η λογική;

      Διαγραφή
    4. Ελπιζω να κανεις πλακα γιατι αν τα εννοεις αυτα θα ηθελα να κλεισει η δικια σου δουλεια για 2 μηνες η αν εισαι συνταξιουχος να σου σταματησουν τη συνταξη η αν εισαι δημοσιος υπαλληλλος να μην πληροθεις για 2 μηνες και εσυ μετα να δω τι θα λες. Γκουρου του πληκτρολογιου.

      Διαγραφή
  7. κι ενα φαρμκειο ειναι,,,,,....κλειστο λογω convid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσους ακριβώς θαμώνες μπορεί να μόλυναν οι ...απρόσεκτοι αυτοί υπάλληλοι ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι φταινε ? το ξεραν πιστευεις και δουλευαν με πυρετο πιστευεις? ή θέλαν να αρρωστησουν. αχχχ ελεος με την κακη αυρα ολοι σας

      Διαγραφή
  9. εγινε δυστυχως γνωστο , οτι το τεστ θα πληρωθει ρεφενε απο τους εργαζομενους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αρχη του τελους ατης της γκαντεμικης κυβερνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τι να σε πω, ο Τσίπρας ήταν σούπερ γουρλης!!!

      Διαγραφή
  11. Αλλου πηγε ο ουαρντα αλλοι την φαγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελα ενταξει γιατι αλλου δε εχει νομιζετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά αν δεν πάθουμε δεν θα μάθουμε.
    Έπρεπε να έρθει το κακό για να καταλάβουμε ότι ο Κορονοϊός υπάρχει ?
    Επίσης η αστυνομία που ήταν τα πρωινά και τα βράδια που στις καφετέριες και τα μπαράκια όλοι ήταν ο ένας πάνω στον άλλον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ιός υπάρχει. Άργησαν να το καταλάβουν, αλλά η καφρίλα δεν τους αφήνει. Ίσως γίνουν ακόμα πιο επαγγελματίες κυρίως οι πιτσιρικάδες δήθεν επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1200'μας την επεσε ο εοδυ στο προποτζιδικο καναμε το γρηγορο τεστ και ανα μενουμε τα αποτελεσματα ,οικιοθελως παντως, οι υπαλληλοι ηταν πολυ σωστοι.Παντως απο τους 6 που ειμασταν εξωθεν του προπο οι 4 ψιλοβηχαν μαλλον απο το τσιγαρο.Θα μας ενημερωσουν τηλεφωνικα μας ανεφεραν.Ο θεος να βαλλει το χερι του μη μας βγει το τεστ θετικο γιατι ΚΙΝΟ τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω λεω οτι κολλήσατε μαλακυνση για να μας πουν οι ιδιοκτήτες ποσα πήρανε για να γίνει πιο πειστικό το θέατρο του παραλόγου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι αυτοί που τα δίνουν, να πάμε να πάρουμε κι εμείς.

      Διαγραφή
  18. Ο χατζηνικολαου που ειναι να μας πει ακριβως τι εγινε?δεν πιστευω να ηπιε τα ποτακια του στο εν λογω μαγαζι και τωρα να τρεχει για τεστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως περιεργο που δε βγηκε να σχολιασει...

      Διαγραφή
    2. Προφανώττους απελπιστηκε απο την απιστευτη αδαημοσυνη,την ανεπαρκεια και την αγνοια που διακρινω στα περισσοτερα σχολια!!

      Διαγραφή
    3. Δὲν τό εἶχα σκοπό, ἀλλά κανόνισα νά πάω στό παρακείμενο κατάστημα σήμερα κιόλας. Θά πήγαινα στό ἴδιο, ἀλλά δυστυχῶς τό ἔκλεισαν, φοβούμενοι τήν ὑστερία τῶν ψεκασμένων γιά τόν κοροϊδοϊό οἱ ἄνθρωποι._

      Διαγραφή
    4. Εσένα πως σε αφήσαν? Τους ξέφυγες!

      Διαγραφή
    5. ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ..... ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ.

      Διαγραφή
    6. Χ\ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    7. Σε θυμάμαι στο σχπλείο στις εκλογές του 15μελούς 3ου γυμνάσιου Βέροιας σίγουρα είτε λυκείου..έβγαζε λόγους !!! Σωρραίος!!!!

      Διαγραφή
  19. Και να είχαν κρούσμα ποιος θα έκλεινε μια επιχείρηση αντί να καλύψει το γεγονός αυτό; τελικά ήταν τόσο καλοί άνθρωποι που δεν επιζητούν το κέρδος τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα μαγαζια τα ξερετε?????????????? Αν ναι γιατι κανενας δεν το γραφει?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να τα δούνε οι δικαστές αυτά που ακυρώνουν προστιμα για να μην στεναχωρηθεί ο μεγάλο παράγοντας της Ημαθίας μη χέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσείς οι αμόρφωτοι που δεν πιστεύετε ότι υπάρχει ο κορονοιος είστε πιο επικίνδυνοι από αυτούς που δε φοράνε μάσκα.. Ο ιός αυτός είναι αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής... Απ αυτόν τουλάχιστον θα γλιτωσουμε απ τη βλακεια όμως όχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι, σταση υπευθυνοτητας, κλεισαν τα μαγαζια 2 μερες αφου μαθαν οτι εχουν covid οι εργαζομενοι τους γιατι τους πηραν χαμπαρι και αρχισαν να τους κραζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο άλλος σήμερα σέρβιρε κανονικά χωρίς μάσκα καφέ και μόλις είδε στο απέναντι πεζοδρόμιο δύο αστυνομικους - ασχέτως αν βρέθηκαν τυχαία εκεί και όχι για προγραμματισμένο έλεγχο - έτρεξε να βάλει την ασπίδα (που δεν κάνει και τίποτα στην τελική χωρίς τη μάσκα) φοβούμενος το πρόστιμο προφανέστατα και όχι την διασπορά του ιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΕΡΟΙΑ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ ΠΗΡΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΣ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ ΠΑΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

      Διαγραφή
    2. ΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Κοίτα να σε σώσει ο Πούτιν εσένα ψεκασμένε υποστηρικτή του ατόμου που πωλούσε "επιστολές" του Ιησού. Σας έκαψαν τα μυαλά τα ματζούνια του βελόπουλου.

      Διαγραφή
    4. Για πες και για την ομιλία Σώρρα στο Αιγές και για τα σούργελα που τον παρακολουθούσαν και τον χειροκροτούσαν... εκεί θα καταλάβεις σε τι πόλη ανέκδοτο είσαι

      Διαγραφή
    5. Σε αυτήν την πόλη ανέκδοτο είσαι εσύ και οι ομοίοι σου, υποστηρικτή του Σώρρα που κάθε μέρα μαζεύεστε για πρέφα, φραππέ και κουτσομπολιό στο ισόγειο "στρατηγείο" σας στην Τρεμπεσίνας.

      Διαγραφή
  26. Στην Κοντογεωργάκη και στην Εληάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΣΕ ΚΑΦΕ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΖΑΝΗ,ΧΑΛΚΙΔΗΚΗ, ΠΙΕΡΙΑ,ΚΤΛ. ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΚΟΛΛΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τουλάχιστον να μας φύγει η απορία Το αν όντως υπάρχει ή όχι κοροναϊός... Γιατί οι περισσότεροι δεν το πίστευαν έτσι κι αλλιώς λόγω του ότι δεν είχαμε κρούσματα τα οποία γνωρίζαμε τους ανθρώπους στην περιοχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΝΤΕ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ!

      Διαγραφή
  29. Μάγκες, ο κορονοϊος ειναι οτι καλύτερο μας εχει βρει αν εξαιρέσουμε τους θανάτους και τους ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους. Για πρώτη φορά, εχουμε την ευκαιρία να τα ξαναδούμε ολα απο την αρχή και να ξαναχτισουμε ένα σύστημα που θα σέβεται τον πλανήτη, θα προσφέρει σε όλους τα βασικά και θα παρέχει σε όλους δωρεάν δημόσια υγεία. Ακόμα και αυτα να μην γίνουν ειναι υπέροχη ευκαιρία να τα ξαναδούμε ολα σε προσωπικό επίπεδο. Οι επιλογές ειναι πολλές, μπαχτσες, βουνά, χωριά και σπηλιές. Μακριά απο όπου μυρίζει πολιτισμό, κουλτούρα, εκμετάλλευση και εργασια και χαρά μεχρι τα 65. Ήρθε η ωρα να ξυπνήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στα γυράδικα που δεν φοράνε μάσκες όταν σερβίρουν τα τραπέζια ισχύουν άλλοι κανόνες? Αρκετά με τις ψευτομαγκιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένα και στον πεζόδρομο της Κεντρικής? Γιατί αποστάσεις στα τραπέζια όπως και έλεγχοι δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολλα σχολια,πολλα λογια ,αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμησε να γραψει ποια ειναι τα μαγαζια που κλεισαν.Γ ιατι ολοι τα ξερετε.Ουτε και σαν ανωνυμοι δεν εχετε το θαρος!Ολοι μα ολοι ειστε ΤΖΑΜΠΑ μαγκιες κυριοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος, σε άλλα sites τα γράφουν τα ονόματα. Εδώ δεν τα αφήνουν.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δημοσίευσα ένα σχόλιο στο οποίο ανέφερα το όνομα του μαγαζιού αλλά ο βεροιωτης δεν εγκρίνει τη δημοσίευση του για κάποιο λόγο! Μην κατηγορείς τζάμπα

      Διαγραφή
  33. Από τα παραπάνω σχόλια ένα συμπέρασμα έβγαλα, ότι έχουν καταντήσει τους ανθρώπους χειρότερους από τα πρόβατα. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτός ο ιός της πλάκας, όχι όμως στα τόσα πολλά θύματα, που σκοπίμως τα ανεβάζουν για να επιταχύνουν, μέσω του φόβου και επιστροφής της ποθητής κανονικότητας, τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.
    Ξυπνήστε γκοϊμ πριν είναι αργά. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, μνημόνια, λαθρομετανάστες, αποδόμηση κοινωνίας, πούλημα Μακεδονίας, Αιγαίου, τώρα αρρώστιες. Αύριο σκεφτείτε, τι θα ακολουθήσει?
    Αυτό που έχω στο μυαλό μου με τρομάζει, αλλά έχω πίστη στον Πανάγαθο Κύριό και αυτό με δίνει παρηγοριά και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΛΕΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν πάς μία βόλτα από τα Νοσοκομεία αναφοράς να δείς πόσο της πλάκας είναι. Βαστάς? Βαστάς να πας, και χωρίς μάσκα μιας και είναι της πλάκας! Τράβα ντε! Νααααα σε πάει!

      Διαγραφή
    3. Άποψή σας και άποψή μου, που το πρόβλημα? Όσο για το "καναπεδάκιας" φαίνεται ποιος κάνει σχόλια ανώνυμα σαν κότα λυράτη. Δεν έχω πρόβλημα για την πλήρη επωνυμία. Ας κολλήσω ιό σε οποιονδήποτε χώρο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ, γιατί η θνησιμότητα δεν αγγίζει ούτε το 1%, πάντα κατά τους σοβαρούς και ανεξάρτητους επιστήμονες και όχι όπως σας ενημερώνουν οι κρατικοδίαιτοι γυρολόγοι των καναλιών.
      Και το μήνυμα της ημέρας για να τελειώνουμε:
      Η μεγαλύτερη υγεία είναι η ελευθερία.
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

      Διαγραφή
    4. Έβαλες καθρέφτη? Κότα λυράτη είσαι εσύ από πάνω εώς κάτω. Όχι επειδή μας κότσαρες ένα "κώστας" νομίζεις ότι έγινε επώνυμος εσύ. Είτε "κώστας" έγραφες, είτε "ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ" το ένα και το αυτό. Οπότε ωραιότατος ανώνυμος είσαι και άσε τα δασκαλίστικα στους άλλους. Και η πρόκληση ισχύει. Τράβα στα νοσοκομεία αναφοράς αφού λές τα πολλά να αποδείξεις ότι δεν κολλάει ο "ιός της πλάκας" όπως λές. Δεν τον φοβάσαι τρέχα να κολλήσεις λοιπόν και άσε τις ψευτομαγκιές. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!

      Διαγραφή
  34. Άποψή σου και άποψή μας όπως λες, τότε που το πρόβλημα γιατι ενοχλήσε? Ούτε το Κώστας πάντως είναι πλήρης επωνυμία αλλά ΟΚ!!! Για τα ποσοστά θνησιμότητας όπως λες και λοιπές πληροφορίες για τον "ασόβαρο" ιό (από τις ερμηνείες που δίνεις) και εσύ φαίνεται ότι ενημερώνεσαι από σοβαρούς και ανεξάρτητους επιστήμονες στα επιστημονικά περιοδικά και sites, ή από αυτούς που δουλέυουν σε νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα και όχι απο τίποτα γυρολόγους των καναλιών και των ιστοσελίδων ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ!! Ας αφήνουμε τους ειδικούς να μιλάνε και ας μην παραθέτουμε την προσωπική μας άποψη σε αυτη τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ