Με 9 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 20501/2-9-2019 απόφασης Δημάρχου Βέροιας και του άρθρου 10 της από 11/03/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24-08-2020 και ώρα 11:00, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τα μέλη: Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Αθανάσιος Δέλλας, Χρήστος Τσιούντας, Γιώργος Γουλτίδης, Κωνσταντίνος Τροχόπουλος και Άρης Λαζαρίδης. Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων του διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2021-2022».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη της αριθμ. 84/2020 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. (ΚΑΠΑ), περί αναμόρφωσης (2ης) του προϋπολογισμού του, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη Λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών».

ΘΕΜΑ 6ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Α. Κυρατζή.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη διαγραφής οφειλής της Ε.Τσ.*** από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. του Ν.Μουρ.*** από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής της υπηρεσίας «Φύλαξη του κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο οποίο στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ