Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Δερμιτζάκης, η επιστροφή Τρούπκου και η κούπα στην Μπάγερν

Γεια και χαρά σε όλα τα αρρωστάκια της στρογγυλής θεάς. Ο ερχομός του Δερμιτζάκη έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στη Βέροια. Ένας καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες. Μην ξεχνάμε πως έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχει προπονήσει παικταράδες όπως
ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Βιερίνια, ο Λίνο, ο Μουσλίμοβιτς, ο Ίβιτς και άλλους. Μην λησμονούμε πως ήταν τεχνικός της ιστορικής πρόκρισης του Δικεφάλου μέσα στην Φενέρμπαχτσέ. Ακόμα και στην Καβάλα που πήγε έδειξε έργο. Με πιτσιρικάδες και χωρίς πολλά λεφτά, οι «Αργοναύτες» κατάφεραν να βρεθούν μια ανάσα από την άνοδο στη Super League, την ώρα που εμείς καταλήγαμε στην 7η θέση. 

Μην ξεχάσω και τις δύο «κηδείες» που μας έκανε. Μας κέρδισε στη Καβάλα με 1-0 και μέσα στην έδρα μας με 0-2. Πρόκειται για έναν Σουπερλιγκάτο προπονητή με γνώσεις στο αντικείμενο. Θεωρώ πως η διοίκηση έμαθε από τα λάθη της και πλέον βαδίζει σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεν μπορείς να χτυπάς Super League με προπονητές τύπου Θεοδωσιάδη και Γεωργιάδη. Αυτοί είναι καλοί για Β' και Γ' Εθνική. Δεν έχουν το κύρος, ούτε το brand name ακόμα για μεγάλα πράγματα.

Πολύ σημαντική η πρόσληψη του Θωμά Τρούπκου ως γενικός αρχηγός. Επιτέλους, η σύγχρονη σημαία της «Βασίλισσας» μπήκε στον ιστό της. Αυτή η προσθήκη έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Ο Τρούπκος είναι κομμάτι της Βέροιας και γνωρίζει πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα. Εργατικός, καλό παιδί και ξέρει να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για εκείνον. Θα πρέπει να δείξει με το έργο του, ότι αξίζει να βρίσκεται σ' αυτήν την θέση. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και ο δρόμος ανηφορικός. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει!

Πάμε τώρα στο Champions League. Ρε εσείς αυτή η Μπάγερν, τι Γερμανική μηχανή που είναι; Την είδα με Μπάρτσα και με Λιόν και έπαθα πλάκα. Ρομποτάκια! Μια καλοκουρδισμένη μηχανή που σε καταπίνει. Πίσω στην άμυνα έχει βέβαια τα θεματάκια της, αλλά μπροστά είναι θάνατος. Από την άλλη, έχουμε την Παρί, μια ομάδα με ποιότητα και πολύ ταλέντο. Μπροστά ΝτιΜαρία, Εμπαπε και Νείμάρ κάνουν παπάδες. Αν όμως στοιχημάτιζα για το ποια ομάδα θα πάρει το «Άγιο Δισκοπότηρο» θα επέλεγα τους Βαυαρούς. 

Σε τέτοια ματς παίζει μεγάλο ρόλο η φανέλα και η εμπειρία. Πρωτάρα η Παρί, την φοβάμαι ότι στο κρίσιμο σημείο θα κλατάρει. Οι άλλοι έχουν πάει σε 11 τελικούς και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Μπορεί οι Γάλλοι να έχουν το ταλέντο, αλλά η Μπάγερν έχει την ουσία. Σατανική ομάδα, που μπορεί να είναι αχώνευτη στο παιχνίδι της, αλλά σε σκοτώνει χωρίς να το καταλάβεις. Έχετε δει παίκτες τύπου Ροναλντίνιο και Μέσι στην Μπάγερν; Ποτέ! Ακόμα και ο Κουτίνιο που είναι φανταζί παίκτης μπαίνει σαν αλλαγή. 

Οι Γερμανοί είναι τέτοιο το σκαρί τους που στοχεύουν στην δύναμη, στην ταχύτητα και στην σωστή πάσα. Άλλωστε ο Μπεκεμπάουερ κάνει κουμάντο εκεί. Τι περίμενες; Θα πάω με την κλάση και όχι με το ταλέντο. Παίξτε Μπάγερν για να οικονομήσετε και ότι σίγουρα θα σκοράρει η Παρί. Είπαμε έχει θεματάκια πίσω στην άμυνα! Βλέπω σκορ: 2-1, 3-1, 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ