Quantcast

http://picasion.com/

Ετοιμάζετε εξόρμηση για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου; Πρώτη στάση «Coffee Go»!

Καφές στα χέρια του οδηγού, με όλους τους κανόνες ασφαλείας
Ετοιμάζετε απόδραση για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου σε βουνό ή στη θάλασσα; Τέλεια! Οικογένεια ή παρέα μέσα στο αυτοκίνητο βάλατε. Καφέ; Νερά; Δροσιστικά ροφήματα ή σνακ για τον δρόμο; Πήρατε; Κάντε μια και μόνο στάση στο «Coffee Go» και θα τα προμηθευτείτε όλα στο λεπτό και χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο. Γιατί το «Coffee Go», το πρώτο drive through καφέ της Βέροιας, σας φέρνει την παραγγελία σας στα χέρια, από το παράθυρο του οδηγού! Για να ξεκινήσει το ταξίδι σας άνετα, χωρίς να μπλέξετε μέσα στην πόλη.
Μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, λαχταριστές σοκολάτες, milkshakes, γρανίτες και smoothies, σόδες, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και ζεστό ή κρύο τσάι. Και επειδή το ταξίδι σίγουρα θα μας ανοίξει την όρεξη... Στο «Coffee go» θα βρείτε και πολλές επιλογές σε αλμυρά και γλυκά σνακ, κρύα σάντουιτς, donuts, κρουασάν, πιτούλες και άλλα...
Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από νωρίς το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ