Quantcast

http://picasion.com/

Θεοχαρόπουλος για εκλογή Ζάεφ: Νίκησε η φιλία των λαών

Δήλωση για την μεγάλη νίκη του Ζόραν Ζάεφ στις Βουλευτικές εκλογές έκανε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο Βεροιώτης διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Τουρισμού έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων και ανέφερε μεταξύ άλλων πως
είναι μια σημαντική νίκη για την ειρήνη στην περιοχή και την ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας. Μάλιστα, όπως τόνισε, οι προοδευτικές δυνάμεις όταν έχουν την πολιτική βούληση και την τόλμη μπορούν να σχεδιάσουν ένα ανοιχτό μέλλον προς όφελος των λαών και να τα καταφέρουν. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:
«Συγχαρητήρια στον Ζόραν Ζάεφ για τη νίκη του στις χθεσινές εκλογές. Μια σημαντική νίκη για την ειρήνη στην περιοχή μας και την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας. Ο Ζόραν Ζάεφ κέρδισε παραμένοντας προσηλωμένος στη φιλία των λαών, στο διάλογο και στην ειρηνική επίλυση των διαφορών, μακριά από κάθε εθνικισμό. Μόνο έτσι σπάει ο φόβος, η περιχαράκωση και ο συντηρητισμός που μας κρατούν καθηλωμένους σε ένα άγονο παρελθόν. Οι προοδευτικές δυνάμεις όταν έχουν την πολιτική βούληση και την τόλμη μπορούν να σχεδιάσουν ένα ανοιχτό μέλλον προς όφελος των λαών και να τα καταφέρουν». 

(Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη στις 12 Μαρτίου 2019 στα Σκόπια)

6 σχόλια:

  1. Εσύ πως θεωρείς τον εαυτό σου πολιτικό, και πως επιβιώνεις στην πολιτική με ποσοστό 0,00001% είναι κάτι το ανεξήγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αερα κοπανιστο επιβιωνει και πολυ καλα μαλιστα , χωρις δουλεια , αλλα λεφτα ! Ανεξηγητο

      Διαγραφή
  2. Ευκαιρία να πας εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώτος που θα στείλει τα Συγχαρηκια,είναι ο Κούλης! Τόσο καιρό μας δούλευε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα χαρούλες με τον Κομιτατζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ