Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Κούτσιας

Έχει όλα τα προσόντα να γίνει σούπερ σταρ - Του έχει τρελή αδυναμία ο Πάμπλο Γκαρσία
Πράξη… πρώτη με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Κούτσια. Ο 16χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 8/2/2004 στην Ημαθία) φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» το 2012, όταν
έγινε μέλος της ακαδημίας, ενώ τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν κυρίως στην U19, καταγράφοντας 6 γκολ σε 17 παιχνίδια. Οι εμφανίσεις του όμως άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της πρώτης ομάδας. Ο Άμπελ Φερέιρα φαίνεται πως είναι εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του νεαρού και τον κάλεσε στην σημερινή προπόνηση ώστε να πάρει μέρος. Μία εξέλιξη που σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο για την καριέρα του. 

Ο Κούτσιας συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά σε προπόνηση της ανδρικής ομάδας, δείγμα της εμπιστοσύνης του ΠΑΟΚ στα νέα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό είχε ενδιαφερθεί μέχρι και η Ίντερ για την απόκτηση του, ενώ φέτος κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή με την U17 στον θεαματικό τελικό της Super League με τον Ολυμπιακό.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ