Quantcast

http://picasion.com/

Θα πας super market; Υποχρεωτική από σήμερα η μάσκα από εργαζόμενους και πελάτες

Ποιο το πρόστιμο για όσους δεν συμμορφώνονται
Υποχρεωτική είναι από σήμερα, Σάββατο, η χρήση μη ιατρικής μάσκας για όλους τους καταναλωτές και εργαζόμενους στα super market, μετά από σχετική απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής του υπουργείου Υγείας. Την απόφαση ανακοίνωσε χθες το βράδυ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης λέγοντας: «Εφαρμόζοντας την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, εκδίδεται ΚΥΑ με την οποία καθίσταται από αύριο, υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ από τους εργαζομένους & καταναλωτές».

Χαρακτηριστική, ως προς τη χρήση μάσκας, άλλωστε, ήταν η χθεσινή τοποθέτηση του λοιμωξιολόγου Μάριου Λαζανά, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει ότι η χρήση μάσκας πρέπει να γίνει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα υπήρχε σύσταση ή αυστηρή σύσταση. «Υποχρέωση σημαίνει ότι αν σε βρει χωρίς μάσκα μπορεί να έχεις και πρόστιμο», συμπλήρωσε.  

Κατά συνέπεια, το πρόστιμο για όσους δεν συμμορφώνονται και δεν  φορούν μάσκα στους χώρους που είναι υποχρεωτική, όπως από σήμερα και στα super market, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 150€.

2 σχόλια:

  1. Τωρα τι να σας πω....Δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο!
    Σιγα σιγα με τον τροπο σας, μας χωνετε σε μια δευτερη καραντινα!
    Θελετε να μας αποτελειωσετε κανονικοτατα..με τον δηθεν τοσο επικινδυνο ιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ημέρα που έπεσαν οι κατραπακιές για την Πατρίδα μας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών ( Αιγαίο, Οικονομική Βοήθεια, Λαθρομεταναστευτικό,Συρία, Τουρισμός, Γεωτρήσεις, Αγία Σοφία, σέ όλα αποτυχία...) έριξαν μία προγραμματισμένη κροτίδα για μάσκες, για να έχουν τα κανάλια και οι χαχόλοι να συζητάν στα καφενεία...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ