Quantcast

http://picasion.com/

Η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας!

Για μια ακόμη φορά η πόλη της Βέροιας ταξίδεψε σ' ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ. Ο Ευτυχής Μπλέτσας με την εκπομπή του «Happy Traveller», επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Ημαθίας και ανέδειξε την πλούσια τουριστική και πολιτιστική
κληρονομιάς μας. Τι κι αν η εκπομπή μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένα το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιουλίου (το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε προβληθεί πριν από δύο χρόνια περίπου), εντούτοις πολλοί ήταν εκείνοι που το είδαν για πρώτη φορά. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο κέντρο της πόλης μας, συνομίλησε με κατοίκους και εντυπωσιάστηκε από την μαγευτική Μπαρμπούτα με τα υπέροχα νερά της. Δείτε το video που ξεκινάει με μια ξενάγηση στην Πέλλα και καταλήγει στην... «Μικρή Ιερουσαλήμ» (μετά το 31:00 λεπτό), όπως είναι γνωστή η Βέροια σ' όλο τον κόσμο:

2 σχόλια:

  1. Διαφήμιση; ποια διαφήμιση; Να διαφημισουμε τι; Το συντριβάνι που όλο το καλοκαίρι είναι κλειστό ή τους λερωμενους δρόμους της πόλης; την μπαρμπουτα που έχει μείνει ανεκμετάλλευτη ή Τα ετοιμορωπα σπίτια της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τις χιλιάδες μουντζούρες των γκράφιτι....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ