Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Με κορωνοϊό, εγκαίνια Κούσιου και... ΠΑΟΚ!
Η 12η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2020 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Δευτέρας 13 Ιουλίου. Πρόκειται για το πέμπτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέροιας που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού, με τον Δήμαρχο, το προεδρείο, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να παίρνουν τις θέσεις τους, άλλοι από τα σπίτια τους και άλλοι από τους χώρους εργασίας τους για να συμμετέχουν στη συνεδρίαση.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης δεν έλειψαν τα σχόλια για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, οι μικροαναλύσεις και τα συγχαρητήρια για τους ΠΑΟΚτσήδες του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ο Στέργιος Διαμάντης δέχθηκε ευχές για τα 63α γενέθλιά του, σχολιάζοντας ότι γι' αυτό κέρδισε ο ΠΑΟΚ, γιατί ήταν η παραμονή των γενεθλίων του. Ο πρόεδρος Άρης Λαζαρίδης έδωσε και 2 λεπτά... καθυστερήσεις στην έναρξη για τους αργοπορημένους, «μετά τα χθεσινά» όπως σχολίασε. 
Μάλιστα έδωσε το βραβείο του καλύτερου background στον Παύλο Παυλίδη, που είχε κρεμασμένο πίσω του ένα banner του δικεφάλου.

Το λόγο πήρε αρχικά ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, αναφερόμενος στον κορωνοϊό που επέστρεψε στη Βέροια, έπειτα από τα νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν, λέγοντας πως είναι θέμα ευθύνης όλων μας να πούμε ότι ο ιός είναι εδώ και ότι η χαλάρωση δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στα παλιά, κάτι που κανείς δεν θέλει.

Σχετικά με την Αγία Σοφία, είπε η δημοτική αρχή κατέθεσε προς ψήφιση στο Σώμα ένα ψήφισμα που πιστεύει πως καλύπτει όλους τους συμβούλους και που θα σταλεί προς κάθε αρμόδιο, λέγοντας πως ακόμα και αν δεν το διαβάσει κανείς, είναι χρέος μας να το κάνουμε.

Στη συνάντηση των Δημάρχων Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», λέγοντας πως τα χρήματα είναι μια ανάσα για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά λίγα για τις ανάγκες της. Επιπλέον, όπως ανέφερε, οι προτάσεις δεν θα εξεταστούν με τη σειρά που κατατίθενται, κάτι που δεν μας ευνοεί ως δήμο, γιατί έχουμε έτοιμες προτάσεις.

Τέλος, ανακοίνωσε τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου, για την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:30 το απόγευμα, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω.

Κλείνοντας, ανακοίνωσε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

2 σχόλια:

  1. Ειδική συνεδρίαση ,με θέμα τον ΠΑΟΚ! Όλα τα άλλα τα θέματα είναι ήσσονος σημασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ