Quantcast

http://picasion.com/

Ειδικός γραμματέας της ΕΣΑΠ ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας

«Ο δικός μας» Δημήτρης Πιτούλιας, είναι ο νέος Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών. Κατά την χθεσινή Γενική Συνέλευση, όπου είχαμε και την ιστορική εγγραφή του Φίλιππου Βέροιας ως νέο μέλος της Volleyleague, πρόεδρος για 6η συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη ο Παντελής Ταρνατώρος. Ο Δημήτρης Πιτούλιας, που σε λίγο χρονικό διάστημα έχει συμβάλει καθοριστικά στην εντυπωσιακή ανοδική πορεία του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ομάδας μας στη Γ.Σ. της Λίγκας για πρώτη φορά ως ισότιμο μέλος της ΕΣΑΠ. Μετά την εκλογή του ο κ. Πιτούλιας δήλωσε:

«Η σημερινή εκλογή μου ως Ειδικός Γραμματέας στο ΔΣ της ΕΣΑΠ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών μας για την δημιουργία ενός ισχυρού Φίλιππου Βέροιας, που θα έχει τη θέση που του αξίζει στην «ελίτ» του ελληνικού βόλεϊ. Με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη στήριξη όλης της Βέροιας, το πετύχαμε και τη νέα σεζόν, φιλοδοξούμε με σκληρή δουλειά, να βάλουμε τις βάσεις για την εδραίωση της ομάδας μας στην Volleyleague.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και αγάπη για το βόλεϊ, έτοιμος να προσφέρει, αλλά και να μάθει με γνώμονα το καλό του αθλήματος. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ο Φίλιππος Βέροιας με το «καλημέρα» στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, είναι ενεργός στα δρώμενα της Λίγκας»

Το νέο προεδρείο της Ε.Σ.Α.Π. (2020-22)

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Α΄ αντιπρόεδρος: Κώστας Νικολούζος
Β΄ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ταμίας: Κώστας Γκουμούτσιος
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Πιτούλιας

Το ΑΠΣ του Φίλιππου Βέροιας συγχαίρει τον Δημήτρη Πιτούλια για την εκλογή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Δημήτρη! Χρόνια πολλά και για τα γενέθλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΣ.θΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο ρε μητσαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ