Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυμα Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Μήνυμα για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί απευθύνει ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, λέγοντας τα εξής: «Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα Εθνικής Οργής για την Ελλάδα και Εθνικής ντροπής για την Τουρκία. Το διάταγμα Ερντογάν για την μετατροπή
της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την διαχρονική πορεία ενός έθνους που στο διάβα του χρόνου λειτουργεί σαν τραμπούκος της Ιστορίας και σαν υβριστής της λογικής.

Η βάναυση και αδίστακτη αλλοίωση της ταυτότητας ενός εμβληματικού μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς πρέπει να βρει την ταχύτατη, ομόθυμη, ρητή και αποφασιστική καταδίκη ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας.

Η παρακαταθήκη του Βυζαντίου του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ζει και θα ζει πάντα μέσα στην Αγιά Σοφιά.

Η θλιβερή ενέργεια του επηρμένου Ερντογάν συσπειρώνει ακόμη περισσότερο τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, τη Χριστιανοσύνη αλλά και ολόκληρο τον Δυτικό Πολιτισμό απέναντι στην αλαζονεία, την αθλιότητα και την ιεροσυλία!»

3 σχόλια:

  1. ΠΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ
    ΠΑΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΠΑΕΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΝΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΑΖΑΡΕ...

    ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Λάζαρε τι να τα κάνουμε τα μύνημα, αυτά που μας λες τα ξέρουμε. Τι θα κάνετε πες μας.
    1.
    2.
    3.
    κλπ.
    να ξέρουμε τι σχέδια έχετε. Απλά πράγματα όχι θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον επηρμένο Ερντογάν, τον κουμπάρο του Κωστάκη, και με τις ευλογίες των Αμερικάνων ετοιμάζετε την "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ