Quantcast

http://picasion.com/

«Το Αερόστατο της Ημαθίας» ετοιμάζεται για απογείωση!

Αγαπητοί γονείς, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, «Το Αερόστατο της Ημαθίας», τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και με γνώμονα πάντα την δική σας εξυπηρέτηση και την φροντίδα των παιδιών σας, σας υποδέχεται στα γραφεία του, τα οποία θα λειτουργήσουν για λίγες
εβδομάδες και μέχρι της εγκαταστάσεως στους υπερσύγχρονους χώρους μας. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών σας, τα οποία από τον Σεπτέμβριο θα μπορούν να απολαμβάνουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, που εγγυάται η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο (14 δομές συνολικά στην Ελλάδα). 

Για εμάς είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση η σωστή λειτουργία των ΚΔΑΠ μας και γι’ αυτό οι γονείς μας εμπιστεύονται, χρόνια τώρα. Γιατί κάθε παιδί χρειάζεται ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορεί να ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ, να ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

«Το Αερόστατο της Ημαθίας» θα αποτελέσει τον νέο χώρο των μικρών μας φίλων, ηλικίας 5-12 ετών, μέσα στον οποίο θα έχουν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν, υπό την καθοδήγηση έμπειρων επιστημόνων Αγωγής. Προτεραιότητα μας αποτελεί η έκφραση, ο αυθορμητισμός, η ανάπτυξη κριτικής και δημιουργικής σκέψης. Αυτή τη χρονιά́ δίνουμε ραντεβού όλοι Μαζί στο «Αερόστατο της Ημαθίας».

Το ταξίδι ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στο Μακροχώρι Ημαθίας (Γραφεία του Συλλόγου Ποντίων – Αριστοτέλους 128) και την Τρίτη 21 Ιουλίου στη Βέροια (Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών AXON – Μητροπόλεως 39). Ώρες λειτουργίας 10:00-13:00 και 17:00-21:00 .

Θα μας βρείτε στα τηλέφωνα: 
+30 6988723775  &  +30 6972845457 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ