Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για την Γέφυρα Κούσιου

Μετά από πολλά χρόνια, αρκετές συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου και αναθέσεις σε εργολάβους η Γέφυρα Κούσιου ολοκληρώθηκε και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη προς χρήση από τους πολίτες της Βέροιας. Η εικόνα που αντικρίζει κανείς, περνώντας από τον Προμηθέα, είναι
πραγματικά θεαματική. Ο δρόμος έχει ασφαλτοστρωθεί και έχει πάρει την τελική του μορφή. Οι δυο όχθες του Τριποτάμου, η οδός Ακροπόλεως και η οδός Βλάχων Ηρωίδων έχουν ενωθεί και η Γέφυρα είναι έτοιμη προς χρήση από αυτοκίνητα και πεζούς. Να υπενθυμίσουμε πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουλίου (ώρα 20:30 το βράδυ), σε μια εκδήλωση που αναμένεται να την παρακολουθήσουν εκατοντάδες πολίτες.

5 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η αποτυπωση της εικονας που δειχνει την κακη εκτελεση και αδιαφορη παραλαβη των οδοστρωματων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ...ΔΙΟΔΙΑ 0,20€!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στεφανίδης Κωνσταντίνος.18 Ιουλίου 2020 στις 12:25 π.μ.

    Κυκλικό κόμβο έπρεπε να κάνουν και όχι αυτό που κάνανε.Ετσι πού ήταν πρώτα και γίναν ένα σωρό τρακαρίσματα. Τώρα θα περνούν και οι πεζοί και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιθανοτατα εχεις δικιο. οι κυκλικοι κομβοι διευκολύνουν την κινηση και με ασφαλεια

      Διαγραφή
    2. Όλα στην ώρα τους....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ