Quantcast

http://picasion.com/

Πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στη Βέροια - Κατέληξε ηλικιωμένος άνδρας

Δύο νεκροί ακόμα προστέθηκαν στην «μαύρη λίστα» των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς έφυγαν από τη ζωή δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, κατέληξαν ένας 91χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και που είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Βέροιας (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr από τις 12 Ιουλίου με κλικ εδώ) και ένας 85χρονος στο νοσοκομείο Μυτιλήνης που νοσηλευόταν από τις 14 Ιουλίου. Ουσιαστικά, πρόκειται για τον πρώτο θάνατο από κορωνοϊό στην Ημαθία.

30 σχόλια:

  1. Συνωμοσιολογοι το ακουτε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ζήσω και εγώ μέχρι τα 91 και ας πεθάνω από κορονοιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εσείς που μας ζαλισατε ότι δεν υπάρχει κορονοιος τώρα τι έχετε να πείτε; μήπως κατάπιατε την γλώσσα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοπελιά βουτά λίγο την γλώσσα σου στο μυαλό. 91 χρόνων ήταν ο άνθρωπος όχι 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι 43 , ειμαι γρια ? Εαν με βαλεις διπλα σον παππου με τον κορωνοιο και τον κολλησω ...... θα πεθανω ειμαι ευπαθη ομαδα . Βαλτε το μυαλο σας πρωτα να δουλεψει. ελεος ολοι συνωμοσιολογοι στην βεροια μαζευτηκαν.

      Διαγραφή
    2. Αφού είσαι ευπαθείς θα προφυλαχθείς και θα κάτσεις σπίτι. Οι υπόλοιποι που δεν είναι ευπαθείς, γιατί να ζήσουν σαν ευπαθείς?

      Διαγραφή
    3. οχι δεν θα πεθάνεις γλυκούλα μου

      Διαγραφή
    4. Μπορεί να μην πεθάνεις αλλά μπορεί να πάθεις βλάβη στον εγκέφαλο.Αν το κολλήσουν όλοι θα το περνάς αλλά θα το ξανακολλας πάλι και μια από αυτές τις φορές δεν θα είσαι ασυμπτωματικος η με ήπια συμπτώματα,θα σε σκοτώσει έτσι ξαφνικά.

      Διαγραφή
  5. 282 θάνατοι από καρδιακά επεισόδια εβδομαδιαία στην Ελλάδα , και οχι μονο μεγαλες ηλικιες προσέξτε και λίγο οτιδήποτε άλλο προσβάλει την υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας τα έλεγε ο Στέφανος Χίος ότι ο Κορωναίος επεκτείνετε αλλά εσείς δεν τον πιστεύατε. Καλά να πάθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει σημασία πόσο χρονών είναι ;είναι μια ψυχή βέβαια αν ήταν νέος σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολο γι'αυτό μην λέμε βλακείες αυτός είχε μια οικογένεια είχε παιδιά είχε εγγόνια ήταν πατέρας ήταν παππούς κρίμα στην ανεγκεφαλος κάποιων που λένε τέτοια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά μέσα στη πολη κυκλοφορεί ένα σωρό κόσμος με βήχα και συνάχι και δεν μένουν σπίτι. Απλά όταν τους ακούς να βήχουν φεύγεις μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω αλλεργία στα κλιματιστικά και μέσα στα μάρκετ βήχω.Μην λες βλακείες γιατί στο τέλος θα ψωνίζω μόνος μου.Δεν με χαλάει και πολύ.

      Διαγραφή
    2. Αλλεργία με τη μάσκα; Σιγά μην έχεις και με τις λάμπες. Πήγαινε καλύτερα μια βόλτα στο νοσοκομείο πριν μας κολλήσεις όλους.

      Διαγραφή
  9. Το τελευταίο όργανο που σταματά στον άνθρωπο είναι η καρδιά. Αν κάποιος ντερλικώσει, πιει κάνα δυο μπυρόνια, βουτήξει στη θάλασσα και πνιγεί, από τι τελικά πέθανε? Από πνιγμό ή ανακοπή καρδιάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο κορονοιο εννοείται ρε φιλε

      Διαγραφή
    2. Μέσα είσαι. Τό έπιασες το δούλεμα.

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑΣ 22 Ιουλίου 2020 - 3:57 μ.μ. εισαι βλακας;

      Διαγραφή
    4. Σίγουρα είστε γιατρός;;

      Διαγραφή
    5. Που είσαι ρε άνεργε, μουσάτε, τατουϊζάκια? Χάθηκες, αλλά είσαι σε φόρμα βλέπω. Σ'έχω στη λίστα των κρυπτοθαυμαστών μου.

      Διαγραφή
    6. ειμαι κι φαλακρος

      Διαγραφή
  10. εσεισ που τα πιστευεται αυτα πεστε μασ τι πινετε ρε παιδια να παρουμε και εμεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει παιδιά τι να κάνουμε! Άμα πεθάνουμε πεθάναμε. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τον θυμαμαι τον κυριο,ο κατα 3 χρονια μεγαλυτερος αδερφος μου που τοτε ηταν 50 χρονων τον ειχε βαφτισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αραγε ποια επιστημη που ορκισθηκε στον Ιπποκρατη επικροτει οτι η κυρια αιτια θανατου ειναι ι ιος και οχι η Νοσοκομειακη λοιμωξη και το πληρωμα του χρονου;;;; Ποιοι δινουν εντολη να περιγραφεται αυτο σαν αιτια θανατου ο κορονοιος;;;; Ειναι επιστημονες η αποδεκτες εντολων;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφήστε τής μαλακίες τώρα γτ αν ήταν ό κορονοιος στην Βέροια Ίδη θά είχαν πεθάνει παρά πολλά άτομα γτ ό ένας με τόν άλλον δίπλα κάθονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαρώνει ο Κοροιδιός τα γκογίμ της πόλης μας...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θελω να ζησω εως τα 95. 2 μερες πριν πεθανω θελω να υπογραψω σωας τας φρενας οτι πεθαινω απο covid-999 θα δινουν δωρο τοτε ακουσα σατεν σαβανο με ξυλο τριανταφυλλιας... τι ψεματα μου ειπαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ