Quantcast

http://picasion.com/

Έξι νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Βέροια

4 ανήλικα και 2 ηλικιωμένοι
Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν χθες στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Πρόκειται για 4 ανήλικα και 2 ηλικιωμένους. Τα ανήλικα προσήλθαν στο Νοσοκομείο με συμπτώματα και ακολούθησε η λήψη δειγμάτων, τα οποία και βγήκαν θετικά στον Covid19,
ενώ όπως διαπιστώθηκε, τα παιδιά δεν είχαν έρθει σε επαφή με κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Από τα 4 παιδιά, τα 3 ανήκουν στο ίδιο οικογενειακό περιβάλλον, εκ των οποίων τα δύο μεταφέρθηκαν με ήπια συμπτώματα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στο άλλα δύο ανήλια, δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψαν σπίτι τους σε κατ' οίκον περιορισμό, καθώς δεν χρήζουν νοσηλείας. 

Σχετικά με τους δύο ηλικιωμένους, πρόκειται για έναν άνδρα 90 ετών και μια γυναίκα 72 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν με συμπτώματα, ως ύποπτα κρούσματα, σε θάλαμο απομόνωσης στο Νοσοκομείο της Βέροιας και το πρωί της Κυριακής θα μεταφερθούν σε Νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως επισημαίνουν οι υγειονομικές αρχές, οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ο ιός δεν μας ξέχασε, είναι εδώ και η χαλάρωση μπορεί να φέρει τραγικά αποτελέσματα.

14 σχόλια:

  1. Αναπόφευκτα Όλοι θα το περάσουμε ρε. Δίκιο είχαν οι Σουηδοι κτλ. Τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε στο καλεντάρι το lockdown όπως έχουμε Πάσχα,Χριστούγεννα, 28η κλπ...να ξέρουμε τι μας γίνετε και πότε, να οργανώσουμε τις δουλειές μας! Δεν είμαστε όλοι σαν τους κηφήνες τους εκπαιδευτικούς που παρακαλούν να μη βγει το εμβόλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ζωή με το καλό λόγο κάποιοι,να στοχοποιούν εργασιακές ομάδες φανερώνοντας μας μας τα κόμπλεξ που τους κατατρέχουν.

      Διαγραφή
  3. Και τι θα γίνει τώρα με τους άνετους ? λίγα παραπάνω κρούσματα και ο κόσμος από τα μαγαζιά θ’ αρχίσει ν’ αραιώνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τους απιστους θωμαδες οτι δεν υπαρχει ο ιος , προτεινω να πανε διπλα στους ασθενεις και να σταματησουν να ειναι επικυνδινοι στην κοινωνια της βεροιας, και να κυκλοφορουν ανεμελοι. Προσοχη τους ηλικιωμενους σας και τις ευπαθεις ομαδες που εχουν απο μικρες , εως μεγαλες ασθενειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προτείνουμε στον άπιστοθωμά βελόπουλο και στους υποστηρικτές του στη Βέροια να περάσουν μία βόλτα από τα καφέ μέρα μεσημέρι και μετά από μία ώρα που θα τριγυρνάνε χωρίς να καθήσουν να πάνε να κάνουν το test να δουν αν κόλλησαν.

      Διαγραφή
    2. ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ '70 ΚΑΙ ΤΟ '80 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΠΑΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΦΡΑΠΠΕΔΟΧΩΡΙ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΩΡΑ?

      Διαγραφή
  5. Θα τον πιείτε στεγνά.
    Δεν ακούγατε τους γιατρούς,
    Μαγκιτσες ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

    Την έβγαλε καθαρή η πόλη στο πρώτο κύμα κορωνοιού και τώρα πρίν καν ξεκινήσει το δεύτερο κύμα που όλοι το περιμένουν από Σεπτέμβριο συναγωνίζεται σε κρούσματα την Ξάνθη!!!!

    Έτσι είναι όταν δεν γίνεται κανένας έλεγχος στα καφέ και στα μπάρ του πεζόδρομου στη πόλη και είναι κυριολεκτικά ο ένας επάνω στον άλλον χωρίς αποστάσεις χωρίς τίποτα. Χειρότερα από πρώτα, πρίν την εμφάνιση του κορωνοιού. Και τα παιδιά παίζουν όλα στα κενά των πεζόδρομων ανάμεσα στα καφέ.

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΡ. ΑΥΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΥΓΕΙΑ ΕΤΣΙ! ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναμενόμενο ήταν. Από την άρση της καραντίνας, τα μέτρα που υποτίθεται ότι πρέπει να τηρούνται, δεν εφαρμοστηκαν ποτέ. Τα τραπεζια των μαγαζιών γέμισαν στους πεζοδρόμους και στα πεζοδρόμια της πόλης, οι μάσκες φορέθηκαν στους λαιμους των υπαλλήλων σαν αξεσουάρ και υπαρχουν στιγμές που χρειάζεται να κάνεις ελιγμούς για να αποφύγεις άλλους περαστικούς στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας. Η κυβέρνηση εννοείται σιγοντάρει και ενισχύει αυτή τη στάση, διαφημιζοντας τη χώρα ως ασφαλή τουριστικό προορισμο, στον οποίο τα μέτρα τηρούνται, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Ακομη και τα τυπικά μετρα που ειχαν θεσπιστεί σιγά σιγά αιρονται. Το σύστημα υγείας δεν ενισχύθηκε ποτέ ολο αυτο το διάστημα και οι φωνες των γιατρών φιμωθηκαν. Τελος, μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, μη μπορώντας να αντέξει ψυχολογικά την κατάσταση ή αδυνατώντας να την κατανοήσει νοητικά, συνεχίζει να την υποβαθμίζει, θεωρώντας την ασθένεια γριπουλα ή ντυνοντας την με ένα συνωμοσιολογικό περιτύλιγμα. Καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τη στιγμή που η αστυνομία δεν κάνει κανέναν έλεγχο λογικό είναι να υπάρχει χαλάρωση στα μέτρα. Σε κανένα μαγαζί δεν βλέπεις το προσωπικό να φοράει γάντια και μάσκα. Τα τραπέζια όλα κολλητά και τα κλιματιστικά στο τέρμα. Η νέα καραντίνα είναι θέμα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέποντας τι γίνεται στις ΗΠΑ,Βραζιλία,και γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα έχει πάνω κάτω 1000 κρεβάτια ΜΕΘ,καταλήγω σε ένα συμπέρασμα.
    Θα πεθάνουν παρα πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγγνώμη λίγο για να καταλάβω κάτι, εσείς ή υποτίθεται υπεύθυνοι πολίτες αφού φοβάστε τόσο πολύ γιατί δεν μένετε στα σπίτια Σας? Κλειδωθειτε μέσα μέχρι να περάσει ολο αυτο και να είστε ασφαλής πλέον υπάρχουν τρόποι να τα κάνετε ολα από το σπίτι!
    Και όσο για την μάσκα και τα γάντια 8 ώρες σε υγιείς ανθρώπους μάσκα πατε καλά ρε? φορέστε εσείς μάσκα 8 ώρες.
    Και είστε τόσο πρόβατα που ουτε καν δώσατε σημασία στο γεγονός ότι την μια λέγανε ότι δεν συνίσταται μάσκα σε υγιείς και μετά ξαφνικά υποχρεωτική, τι μπορεί να άλλαξε δηλαδή μερικές ώρες ή μέρες μετά? Θα αναγκάσετε ολα τα παιδάκια που δουλεύουνε στα καφε να φοράνε μάσκα επειδή δουλεύουν? Δηλαδή απο τα τόσα άτομα που θα υπάρχουν γύρω σας εσείς θα κολλήσετε απο τον σερβιτόρο? Έχει μείνει καθόλου λογική στα κεφάλια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ