Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ψαροπούλα» για φρέσκο ψαράκι και ουζάκι!

Η Κυριακή είναι μια ιδανική μέρα για να πάρετε την παρέα ή την οικογένειά σας και να απολαύσετε ολόφρεσκο ψάρι και λαχταριστά θαλασσινά, μεζεδάκια και ουζάκι ή καλό κρασί. Η επιλογή είναι μία, γιατί η «Ψαροπούλα» είναι αδιαμφισβήτητα ο νούμερο ένας προορισμός στη Βέροια. Και αν για κάποιους οι
εξορμήσεις στη θάλασσα αργούν ακόμα, μια βόλτα στην «Ψαροπούλα» σε μεταφέρει με τη διακόσμησή του σε κυκλαδίτικο νησί, σαν να απολαμβάνεις το ψαράκι σου σε γραφικό λιμανάκι. 

Στην ψαριέρα της θα βρούμε καθημερινά, από χταποδάκι ψητό, μικρό φρέσκο ψαράκι που βγαίνει από το τηγάνι καυτό, γαρίδες και μύδια, μέχρι μεγάλα και ιδιαίτερα ψάρια, για ψαγμένους ψαροφάγους, που καλομαγειρεύει και μας σερβίρει πεντανόστιμα. Απολαύστε τα στο όμορφο μπαλκόνι ή στη δροσιά που προσφέρει η κλιματιζόμενη αίθουσα. Και από τιμές;;; Είναι σούπερ!

Καθημερινά κοντά σας στην Λ. Στρατού 23 στη Βέροια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ