Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Παλιό Ποδήλατο» επέστρεψε ορεξάτο και έβαλε μπρος τις σούβλες!

Κυριακή και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με κοκορέτσι, αρνί, κεμπάπ, πανσέτα
Το στερηθήκαμε για 3 μήνες αλλά η ώρα της επιστροφής ήρθε επιτέλους. Το «Παλιό Ποδήλατο» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και την όμορφη αυλή του και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, μας περιμένει να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές γεύσης και διασκέδασης και αυτό το καλοκαίρι, όσο διαφορετικό και αν θα είναι για τον καθένα. Το «Παλιό Ποδήλατο» θα είναι εκεί, στο γνωστό μέρος στη Ραχιά, για να μας κρατάει παρέα καθημερινά.
Και επειδή το πρώτο επίσημο τριημεράκι του καλοκαιριού έφτασε και εσύ ψάχνεις μια mini απόδραση από την πόλη, το «Παλιό Ποδήλατο» μας έχει ετοιμάσει σούβλες! Κυριακή και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, μεσημέρι και βράδυ, ανεβείτε στη Ραχιά και απολαύστε κοκορέτσι, αρνί, κεμπάπ χοιρινό και κοτόπουλο, πανσέτα σούβλας. Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ