Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είπε το «ναι» ο Παντελής Καφές

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας πως το Φθινόπωρο στο AEL FC Arena θα διοργανώσει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ ομάδων που θα απαρτίζονται από θρύλους του ελληνικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Καπετανόπουλος είναι στέλεχος της οργανωτικής επιτροπής που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το σπουδαίο εγχείρημα και κυρίως να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τις μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου ώστε να λάβουν μέρος στον ιστορικό αγώνα όπου για πρώτη φορά θα βρεθούν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο διεθνείς της Εθνικής του 2004, ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην Ιταλία αλλά και άλλους που άφησαν εποχή στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Στέφανος Μπαλαφούτης εκπροσωπεί το Σαν Μαρίνο και την Περιφέρεια Marche στην Κεντρική Ιταλία και έχει αναλάβει να οργανώσει την Εθνική ομάδα θρύλων της Ιταλίας κυρίως με ποδοσφαιριστές από τη Μίλαν και την Ίντερ.

Απάντησαν θετικά Ζαγοράκης, Καφές και Καραγκούνης

Όπως είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος στο ethnos.gr έχουν απαντήσει θετικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Παντελής Καφές. «Θα ακολουθήσει η ενημέρωση και άλλων θρύλων του ελληνικού ποδοσφαίρου τις επόμενες ημέρες. Μεταξύ αυτών και διεθνείς της ομάδας του 2004. Αισθάνομαι δέος και μεγάλη ευθύνη για το εγχείρημα που ανέλαβα αλλά μαζί με τους συνεργάτες μου θα τρέξουμε όλοι μαζί για να οργανώσουμε κάτι πολύ μεγάλο και ξεχωριστό. Από τις πρώτες μας επαφές βρίσκουμε πολύ μεγάλη και θετική ανταπόκριση από όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και υλοποίησε την πρόταση μας σε συνεργασία με τους αξιωματούχους του Σαν Μαρίνο και της Περιφέρειας Marche στην Ιταλία».

Το στοίχημα των θεατών...

Οπως είπε πέρα από τις μεγάλες προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν, το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνει ο αγώνας με θεατές: «Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για να ενισχύσουμε τα νοσοκομεία. Στόχος μας είναι να γίνει με θεατές για να χαρεί ο κόσμος και να δουν οι νέοι τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μόλις ανοίξουν οι πτήσεις από και προς την Ιταλία θα ταξιδέψουμε με τον Στέφανο Μπαλαφούτη για να κλείσουμε τις συμφωνίες με τους Ιταλούς. Θα είναι τεράστια ονόματα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Θεσσαλία θα ζήσει έναν τέτοιο αγώνα και ίσως και το ίδιο να ισχύει και για όλη την Ελλάδα».

Ο αγώνας θα γίνει πιθανότατα τον Οκτώβριο και πολλά θα εξαρτηθούν από την άρση των μέτρων προστασίας από τον covid-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ