Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πανελλήνιο ρεκόρ... ψύχους σήμερα η Ημαθία

3 ημέρες πριν το καλοκαίρι! Δυο περιοχές στη λίστα του ΕΑΑ - Τι θερμοκρασίες κατέγραψε
Βάλατε ξανά μπουφανάκι, κλειστό παπουτσάκι και την ομπρελίτσα στην τσάντα; Τι να πούνε και κάποιοι στην Ημαθία που άναψαν τα καλοριφέρ ή τα τζάκια και κυκλοφορούν ακόμα με
πουλόβερ; Γιατί με τις θερμοκρασίες που επικρατούν στα ορεινά της Ημαθίας αυτές τις μέρες, 3 μόλις ημέρες πριν την έναρξη του καλοκαιριού, δεν θα μας φανεί παράξενο στο τέλος να επαναλειτουργήσουν και τα χιονοδρομικά!
Πέμπτη 28 Μαΐου σήμερα και οι θερμοκρασίες που χτύπησαν περιοχές της Ημαθίας είναι χειμερινές, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΕΑ). Ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε τη λίστα με τους 34 από τους περίπου 372 μετεο-σταθμούς του ΕΕΑ, που κατέγραψαν σήμερα τις χαμηλότερες ελάχιστες για την εποχή θερμοκρασίες. Στη λίστα φιγουράρουν σε υψηλές θέσεις δύο περιοχές της Ημαθίας.

Στην 4η θέση το ΧΚ του Σελίου του δήμου Βέροιας με 1,8 βαθμούς κελσίου και στην 12η θέση ο Άγιος Παύλος του δήμου Νάουσας με θερμοκρασία 3,4 βαθμούς κελσίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ