Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Coffee Go»: Η πιο απολαυστική στάση για περαστικούς και καθιστούς!

Θέλεις τραπεζάκι στο γκαζόν ή στο προστατευμένο σαλονάκι;
Το παράθυρο του «Coffee go» δεν έκλεισε καθόλου μέσα στην περίοδο της καραντίνας και τα χαμόγελα των κοριτσιών που μας πρόσφεραν τον καφέ μας από παράθυρο του αυτοκινήτου μας ήταν η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας
μας. Τώρα που τα καταστήματα άνοιξαν και πλέον μπορούμε να καθίσουμε για να απολαύσουμε κάπου τον καφέ μας, πάντα με ασφάλεια, το «Coffee go» μας ετοίμασε τον πιο cozy χώρο της Βέροιας για την έξοδο της με την παρέα μας.

Απολαύστε τον καφέ σας με ασφάλεια, με τις απαραίτητες αποστάσεις, στο πολύ cozy περιβάλλον, είτε στα παγκάκια τύπου πικ νικ επάνω στο γκαζόν, είτε στο προστατευμένο από το κρύο και τη βροχή σαλόνι του «Coffee Go». Με άνετο πάρκινγκ, άψογη εξυπηρέτηση, υπέροχο καφέ και ροφήματα και πολλές επιλογές σε αλμυρά ή γλυκά σνακ.

το «Coffee Go» είναι πλέον ο ιδανικός προορισμός είτε για τους περαστικούς οδηγούς είτε για όσους θέλουν να κάνουν μια πιο... μεγάλη στάση και να απολαύσουν αναπαυτικά τον καφέ τους.

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ