Πληρωμές τη Μεγάλη Εβδομάδα: Δείτε πότε πληρώνονται Συντάξεις, Επιδόματα, Δώρο Πάσχα

Διαφορετικές ημερομηνίες για την αποφυγή συνωστισμού
Από τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, ξεκινά η καταβολή του ειδικού επιδόματος των 800 ευρώ σε περισσότερους από 800.000 δικαιούχους. Επίσης θα καταβληθεί στους επιστημονικούς κλάδους η
προκαταβολή των 400 ευρώ, ενώ θα λάβουν το δώρο Πάσχα οι εργαζόμενοι σε
επιχειρήσεις, που δεν έχουν πληγεί από την κρίση. Οι συντάξεις θα καταβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες για να μην επαναληφθούν οι εικόνες συνωστισμού έξω από τις τράπεζες, όπως ανακοίνωσε χθεςε Μ. Δευτέρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας μετά τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Ειδικότερα, 


✔️οι συντάξεις των ΙΚΑ, ΟΤΕ, Τραπεζών θα καταβληθούν στις 22 Απριλίου 2020 για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 

και στις 24 Απριλίου σε όσους το ΑΚΜΑ τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

✔️Οι συντάξεις των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΕΤΑΑ θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020 

✔️για τους συνταξιούχους ΝΑΤ, Δημοσίου, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ η σύνταξη θα καταβληθεί στις 29 Απριλίου 2020.

✔️Οι συνταξιούχοι των τ. ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πληρωθούν στις 27 Απριλίου 2020.

1 σχόλιο:

  1. Και ίσως είναι θα είναι και η τελευταία φορά που θα είναι χωρίς περικοπές, λόγω κολοκυθοϊού και για το καλό της δημόσιας υγείας, βεβαίως, βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ