Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοκτόνησε 46χρονος κτηνοτρόφος στα Γρεβενά

Τέλος στη ζωή του έδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 46χρονος κτηνοτρόφος στο χωριό Κρανιά, στα Γρεβενά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας είχε τρία παιδιά, 20, 18 και 14 χρονών και διέθετε τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική μονάδα στα Γρεβενά με 1.500 ζώα. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρα τον περίμενε ο αδελφός του να αρμέξουν τα ζώα, αλλά δεν έφτασε ποτέ. Ειδοποίησε τη μητέρα του και κείνη πήρε τηλέφωνο στο σπίτι για να τον βρει τελικά ο ξάδερφος του σε έναν αχυρώνα δίπλα στο σπίτι του. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος είχε πέσει ψυχολογικά την τελευταία περίοδο εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν στον επαγγελματικό του τομέα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτον ο Τσιοδρας ,δεν θα τον καταμετρησει ως θανατο απο κορονοιο αλλα απο αυτοκτονια.Την 92 χρονη ομως σημερα ,την μετρησε κορονοαπωλεια.Τα καλα και συμφεροντα τα ψυχας ημων(οχι υμων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ