Quantcast

http://picasion.com/

Τα τρία ανοιχτά μέτωπα της ΠΑΕ

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης του κορωνοϊού, και όλες οι εξελίξεις να έχουν «παγώσει», ωστόσο η διοίκηση δεν σταματάει τον σχεδιασμό της για το μέλλον της «Βασίλισσας του Βορρά». Οι επιτελείς της Βέροιας καλούνται να πάρουν γενναίες αποφάσεις και δραστικά μέτρα για να φέρουν και πάλι την
ομάδα σε δρόμους επιτυχιών. Μετά την παραίτηση του Γιώργου Μεταξά, έχει «χηρέψει» η θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ δεν υπάρχει κάποιος γενικός αρχηγός μέσα στα αποδυτήρια. Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με το τεχνικό επιτελείο. Επίσης, το ρόστερ θα πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές ποιότητας. 

Δυστυχώς, η ομάδα φέτος απέτυχε να πετύχει τους στόχους που είχε οριοθετήσει από την αρχή του πρωταθλήματος και κάποιοι θα αποχωρήσουν, αναζητώντας νέους προορισμούς στην καριέρα τους. Ειδικά, αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με τη Βέροια να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, τότε η ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. 

Με λίγα λόγια, τα τρία ανοιχτά μέτωπα της ΠΑΕ είναι:

1) Παίκτες
2) Τεχνικό επιτελείο
3) Διοικητικά πόστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ