Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο υπνοβάτης της Ημαθίας είχε τρελάνει την εκπομπή του Ραπτόπουλου

Υπήρξε ένα από τα κορυφαία video στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόραση και έγινε στο κανάλι της Europe1. Ένας υπνοβάτης από την Ημαθία τηλεφώνησε στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου και πρόσφερε ατελείωτο γέλιο μέχρι δακρύων. Εννιά υπέροχα λεπτά αγνής μαγείας και καλτίλας, με τον πάνελ της
«Μαρμίτας» να κλαίει από τα γέλια. Πιο συγκεκριμένα, ένας τηλεθεατής, ο οποίος δήλωσε πως είναι κάτοικος της Αγκαθιάς, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και θέλησε να πει την γνώμη του για τα αθλητικά δρώμενα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Αυτό όμως που συνέβη μετά από λίγα λεπτά, δεν περιγράφεται με λέξεις. 

Ακόμα και ο ίδιος ο παρουσιαστής, δήλωσε πως πρόκειται για κορυφαίο τηλεθεατή όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την δημοσιογραφία. «Είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Μακάρι να μπορέσω να έρθω στην Ημαθία για να δοκιμάσω και εγώ λίγο από το χόρτο σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Ραπ» που δεν σταμάτησε να κάνει μορφασμούς στο πρόσωπό του. Αφιερώστε λίγο χρόνο και δείτε το παρακάτω video. Αξίζει την κόπο πραγματικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ