Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα «έσπασαν» στα μπαλκόνια τους το Σάββατο στην Κατερίνη - Balcony party από 51 Dj's!

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο από ψηλά!
Στα μπαλκόνια τους βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου 51 Dj's της Πιερίας, καλώντας τους κατοίκους της Κατερίνης και άλλων περιοχών του νομού σε ένα μεγάλο balcony party. Με σύνθημα #menoumespiti και #kanoumeparty, οι DJs
θέλοντας να τονώσουν τη διάθεση των συμπολιτών τους, έβγαλαν τα laptop, τα ηχεία και φωτορυθμικά ή λαμπάκια στα μπαλκόνια τους, σε διαφορετικές γειτονιές της Κατερίνης, στον Κορινό, τους Νέους Πόρους και τη Βροντού έως το Λιτόχωρο και διοργάνωσαν ένα διαφορετικό party. Πολλοί ήταν και οι πολίτες που ετοίμασαν τα μπαλκόνια τους για το party, στολίζοντάς τα με λαμπάκια και στρώνοντας την σχετική... κατάσταση.

Τα πρώτα 40 λεπτά και οι 51 DJs έπαιζαν το ίδιο σετ τραγουδιών, ενώ στη συνέχεια, η μουσική ακολούθησε τα... κέφια του κοινού σε κάθε γειτονιά! Όσοι, δεν είχαν την τύχη να έχουν γείτονα κάποιον από τους DJs, συντονίστηκαν στη συχνότητα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που μετέδιδαν το ίδιο κοινό σετ μουσικής του πρώτου 40λεπτου.

Στην Κοζάνη... Αστυνομία!
Το balcony party στην Κατερίνη είχε τεράστια επιτυχία και βρήκε μεγάλη αποδοχή από τους πολίτες, με τα live των dj's να γίνονται viral στο διαδίκτυο και τις εικόνες να κάνουν το γύρο της Ελλάδας. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στην Κοζάνη, καθώς το balcony party που διοργάνωσε ένας dj, προκάλεσε την αντίδραση των γειτόνων, που αν και δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και του ζήτησε να σταματήσει, όπως και έγινε.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με το balcony party στην Κατερίνη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ