Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πιο valentine donuts έφτασαν στο «Coffee Go» - Σας τα κερνάμε με τον καφέ σας!

Σας αγαπάμε και σας δίνουμε και την... καρδιά μας!
Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Βέροια από το πρωί κινείται σε πολύ ρομαντικούς και αγαπησιάρικους ρυθμούς. Κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινα αρκουδάκια, κόκκινα μπαλόνια, κόκκινες καρδιές παντού σήμερα και το «Coffee Go», που είναι και το χρώμα του, δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή του έρωτα. Έτσι από το πρωί, μια έκπληξη περίμενε τους οδηγούς που έφτασαν μέχρι το παράθυρο του «Coffee Go» για να πάρουν τον καφέ τους. Single ή δεσμευμένοι, επειδή όλους τους αγαπάει το «Coffee Go», ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, από το πρωί και μέχρι εξαντλήσεως, με κάθε καφέ προσφέρει και ένα donut σε σχήμα κόκκινης καρδιάς!
Είσαι σε σχέση; Χάρισε στο ταίρι σου έναν καφέ μαζί με ένα αγαπησιάρικο donut. Είσαι single; Απόλαυσέ το μόνος ή μόνη με τον καφέ σου! Απλά οδηγήστε μέχρι Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης. Βρες το κουκλίστικο πέτρινο σπιτάκι. Ακολούθησε τη σήμανση στο οδόστρωμα, κατέβασε το παράθυρο, δώσε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό θα έχεις τον καφέ σου με... πολλή πολλή αγάπη! 

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ