Quantcast

http://picasion.com/

Τσικνοπέμπτη στη δουλειά; Τσικνίστε με «Μ33»!

Κάντε έγκαιρα την παραγγελία σας και θα σας τα φέρουμε ζεστά!
Τηλ. 2331020007
Θέλετε κι εσείς να τσικνίσετε αλλά δε έχετε τη δυνατότητα να ψήσετε; Είστε στη δουλειά, στο κατάστημα ή στο γραφείο σας και θέλετε να χαρείτε την Τσικνοπέμπτη με τους συναδέλφους σας; Το ψητοπωλείο «Μ33» ψήνει για εσάς τα κρεατικά της Τσικνοπέμπτης και σας τα φέρνει την ώρα που θέλετε και στο χώρο που θέλετε, ζεστά και φρεσκοψημένα! 

Πάρτε ένα τηλέφωνο στο 2331020007 από την προηγούμενη ημέρα (μέχρι την Τετάρτη το βράδυ), ενημερώστε μας για τον αριθμό των ατόμων ή των κρεατικών που θέλετε και εμείς θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας και θα σας τη φέρουμε στην ώρα και στο χώρο που επιθυμείτε. 

Θέλετε να το τσικνίσετε με το πιο νόστιμο χειροποίητο σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο; Το πιο ζουμερό χειροποίητο μπιφτέκι; Λαχταριστή πανσέτα ή εκλεκτά λουκάνικα; Φρεσκοτηγανισμένη πατατούλα και ψημένες πιτούλες; 

Πάρτε τηλέφωνο στο 2331020007 και ενημερώστε μας το νωρίτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα!

Grill M33
Μητροπόλεως 33, Βέροια
Τηλ. 2331020007






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ