Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (3/2 - 9/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, συνεργάζονται με τον πιο καυτό και παθιασμένο τρόπο σχηματίζοντας ένα Εξάγωνο την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020! Η θερμοκρασία ανεβαίνει στον ερωτικό τομέα και τα μεγάλα πάθη, είναι γεγονός! Όλα βελτιώνονται
ουσιαστικά στην συναισθηματική ζωή και ο τρόπος είναι η συνεργασία έντονου ερωτισμού και ισχυρού συναισθήματος! Μοιραία καυτά πάθη και μεγάλοι δυνατοί έρωτες έρχονται και θα πραγματοποιήσουν πολλές από τις καυτές και βαθιές επιθυμίες μας! Επιπλέον, στόχοι και επιθυμίες οικονομικού χαρακτήρα, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, μέσα από κέρδη!

♈ Κριός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα είναι σαφώς ανανεωτική για το ζώδιο σου Κριέ μου. Αφενός έχουμε την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου χαρίζοντας τόλμη, γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό και ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, διασκέδαση, αφετέρου η Πανσέληνος που γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα, κορυφώνει σημαντικά γεγονότα στα αισθηματικά σου! Λύσεις για θέματα πρακτικά / επαγγελματικά δίνονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκρηκτική είναι η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, όπου το πάθος σε κατακλύζει και ο ενθουσιασμός σε παρασύρει να περάσεις υπέροχες στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι ερωτικές κατακτήσεις δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προετοιμάζεις το έδαφος για σημαντικές επαγγελματικές ανακατατάξεις και κάνεις σπουδαία σταθεροποιητικά βήματα. Στα οικονομικά σου υπάρχει σχετική αστάθεια, αλλά τα βγάζεις εις πέρας με επιτυχία.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε κάνει να βρίσκεσαι σε συναισθηματικό ενθουσιασμό, οι μέρες που ακολουθούν φέρνει δυνατές συγκινήσεις, αφού Ταύρε μου επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα. Το πέρασμα του Ερμή στον Ιχθύ σε δικτυώνει και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, ενώ δεν λείπουν και οι επικοινωνιακές εκπλήξεις που σε τονώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου Ταύρε μπορείς να προσμένεις στην σταθεροποίηση σχεδίων και επιθυμιών. Δίνεσαι άνευ όρων στο άτομο που αγαπάς, κάνεις θυσίες και αφήνεις στην άκρη τους εγωισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η ιδανική εποχή για να εργαστείς δημιουργικά σε ένα νέο σχέδιο που ετοιμάζεις αλλά και για να δεχθείς στήριξη από φιλικά σου πρόσωπα. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς άμεσα για την διαχείριση εκκρεμοτήτων πριν ξεκινήσει ο Ερμής να είναι ανάδρομος.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς, επικεντρώνει τη σκέψη σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, την προοπτική. Γίνονται συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και υπάρχουν και υποσχόμενες αλλαγές. Τα φλερτ μέσα από τον κοινωνικό κύκλο δεν λείπουν με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό. Όσο για την Πανσέληνο στο Λιοντάρι; Είναι άκρως ενθουσιώδης , επικοινωνιακή και σε παρασύρει να εκφραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου στα φλερτ. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει και διεκδικείς άμεσα αυτό που θέλεις ενώ δέχεσαι και την ανάλογη ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία καλή περίοδος για συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες. Φρόντισε τώρα να κλείσεις εκκρεμότητές σου πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής. Στα οικονομικά σου, θα είσαι αρκετά σπάταλος για ζητήματα διασκέδασης.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σου αυτή την εβδομάδα και έχεις την διάθεση να μοιραστείς τις ιδέες σου αλλά και να κάνεις νέα σχέδια Καρκινάκι μου! Δεν θα λείψουν και τα ξαφνικά τηλεφωνήματα ή και οι συναντήσεις που θα φέρουν έκπληξη στην καθημερινότητά σου! Στα επαγγελματικά σου είσαι δημιουργικός ενώ δέχεσαι και την στήριξη από άτομα που κατέχουν μία καλή θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικοινωνίες, συζητήσεις και συναντήσεις αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Είναι μία καλή περίοδος για να θέσεις στόχους για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Κριό και από αυτή την θέση σου δίνει την ευκαιρία να προβάλεις όσο το δυνατόν καλύτερα τα ταλέντα σου και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες λόγω Πανσελήνου στο Λέοντα, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα.

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου Λέοντά μου και το συναίσθημα σου ξεχειλίζει, το ίδιο και οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου που φαίνεται ότι ικανοποιούνται και εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ανανεώνει από κάθε άποψη και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, τα φλερτ ωστόσο δεν λείπουν! Συζητήσεις για οικονομικά – επαγγελματικά προχωρούν με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για ανανέωση στα αισθηματικά σου ενώ από ότι φαίνεται Λιοντάρι μου βάζεις ψηλά τον πήχη, έχεις τις κατακτήσεις σου και δεν συμβιβάζεσαι αυτή την εβδομάδα με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλεις. Οι προσδοκίες σου φαίνεται να ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική κατάκτηση σε βοηθά να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Στα επαγγελματικά σου βάζεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου, ενώ κλείνεις και κάποιες εκκρεμότητες και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ανάλαφρος.

♍ Παρθένος

Γενικά

Βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό ψυχολογικό αναβρασμό αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, σε πιάνουν οι καχυποψίες, οι ανασφάλειες για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και για προσωπικά. Κλείνεσαι στο καβούκι σου όμως έχεις την συμπαράσταση των οικείων σου που αποτελούν αυτό το διάστημα μία μεγάλη πηγή αγάπης και ζεστασιάς. Κάποιες σχέσεις σου σταθεροποιούνται, ενώ κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου φαίνεται ότι μπαίνουν σε πορεία

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις κάποιες αμφιβολίες τις οποίες όμως πρέπει να διώξεις γιατί οι συνθήκες δεν δείχνουν ότι υπάρχουν οι λόγοι για να νιώθεις έτσι. Κάποιες ενδιαφέρουσες επικοινωνίες ή και εκπλήξεις αναμένονται κοντά στις 5 Φεβρουαρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε συζητήσεις με συνεργάτες ή διαχειρίζεσαι τώρα ζητήματα συνεργασιών τα οποία βαίνουν καλώς. Στα οικονομικά σου δέχεσαι στήριξη

♎ Ζυγός

Γενικά

Σημαντικό νέο της εβδομάδας για σένα Ζυγέ μου είναι ότι η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού, ενισχύοντας σημαντικά τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι μία καλή περίοδος για να δεις να εξελίσσονται πιο ομαλά ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου! Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σταδιακά μπαίνεις σε περίοδο αισθηματικής εύνοιας, η τάση αυτή θα σου είναι αρκετά πιο ορατή από τις 7 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του κριού! Νέα σχέδια, νέες σχέσεις και ανανέωση της αισθηματικής σου ζωής, είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακατατάξεις στην εργασία σου αποφασίζονται αυτή την εβδομάδα και υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης που φαίνεται ότι σε ευνοεί! Στα οικονομικά σου είσαι σε ένα καλό στάδιο και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ιχθύ, που κάνει την διάθεση σου δημιουργική και τις ιδέες σου αρκετά εμπνευσμένες. Δεν λείπουν οι αισθηματικές αποκαλύψεις αλλά και τα τρυφερά μηνύματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις τα πάντα για να διατηρηθείς σε φόρμα... Μήπως έφτασε η ώρα για να γραφτείς στο γυμναστήριο που λέγαμε;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα εκφραστική και επικοινωνιακή, δεν λείπουν τα ραντεβουδάκια, οι εξομολογήσεις και οι τρυφερές στιγμές που θα αποτελέσουν την έκπληξη της εβδομάδας. Ο έρωτας καραδοκεί για να σου πάρει για τα καλά το μυαλό με τον πιο όμορφο τρόπο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις σημαντικά τις συνθήκες στην εργασία σου έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι παίρνεις μία σημαντική ανάσα! Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις εκνευρισμό λόγω εξόδων.

♐ Τοξότης

Γενικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας Τοξότη μου ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ, σε βοηθά να κουβεντιάσεις και να λύσεις ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά που σε ταλάνιζαν. Επιπλέον κάποιες ευκαιρίες θα σου δοθούν για να αλλάξεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και για να ανανεώσεις τη ζωή σου! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό (στις 7/2) θα ευεργετήσει για τα καλά την ερωτική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού και από τον 5ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου προσδίδει ερωτισμό ενώ φέρνει και τις τυχερές εξελίξεις για να μπορέσεις να περάσεις καλά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές στα αισθηματικά... Βουρρρρ λοιπόν στην ερωτική εύνοια που τώρα ανοίγεται μπροστά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλό διάστημα για να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά πλάνα (πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής)! Κάποιες ανακατατάξεις είναι προ πυλών και θα συζητηθούν ήδη αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε ισορροπία.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα Αιγόκερέ μου είσαι σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις και έχεις την διάθεση να εκφραστείς και να πεις όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου! Προχώρησε σε συμφωνίες τώρα, πριν γυρίσει ανάδρομος Ερμής. Η Αφροδίτη από τον Κριό, βελτιώνει τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια όπου ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τους οικείους σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα είναι ήρεμο στα αισθηματικά σου και μπορείς να προσεγγίσεις καλύτερα και το σύντροφό σου και να βάλετε νερό στο κρασί σας, προκειμένου να φτιάξουν οι συνθήκες στη σχέση σας. Αν είσαι χωρίς σχέση ευνοείσαι για μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις έντονη κούραση αυτή την εβδομάδα όμως θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις από επαγγελματικά ζητήματα που σε επιβάρυναν τον τελευταίο καιρό! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες όμως θα έχεις και κάποια ξαφνική άνοδο κοντά στις 5 του μήνα που θα σε ικανοποιήσει.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου αναζητάς και συζητάς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου! Προχώρησε τώρα σε κινήσεις / διεκπεραιώσεις που επιθυμείς γιατί σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού και τα φλερτ δεν λείπουν από το προσκήνιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σίγουρα Υδροχόε μου έχεις τις κατακτήσεις σου αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Κριού! Συνάμα ο Άρης σιγοντάρει τις εξελίξεις στα ερωτικά, ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι το «κονέ» θα γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για οικονομικές διευθετήσεις αλλά και για ιδέες που θα σε βοηθήσουν να έχεις πρόοδο τόσο επαγγελματική όσο και οικονομική! Κάποιες συζητήσεις θα σε ευνοήσουν, αρκεί και εσύ να δείξεις την ανάλογη προθυμία.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Σημαντικό νέο της εβδομάδας για σένα Ιχθύ μου είναι η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Διανύεις μία περίοδο που είσαι όλο σκέψεις, επαφές, συζητήσεις αλλά και αποφάσεις... Είσαι σε πνευματική εγρήγορση φρόντισε όμως να κάνεις τις κινήσεις σου τώρα, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σου! Το χαρούμενο είναι ότι βελτιώνονται τα οικονομικά σου ενώ ανακτάς σταδιακά και την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες ναι σε μία μετακίνηση με το ταίρι σου ή ακόμα και σε μία πρόταση ξαφνική που θα δεχθείς. Αν δεν έχεις σχέση είναι μία πολύ καλή περίοδος ανανέωσης και νέων γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει έντονη κινητοποίηση και είσαι σε εγρήγορση για νέες εξελίξεις που λαμβάνουν τώρα χώρα! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται ενώ το διάστημα κρίνεται ιδανικό για να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ