Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (17/2 - 23/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 20 Φεβρουαρίου, ο Δίας Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα μας δώσει τύχη και ευκαιρίες για να πραγματοποιήσουμε Όνειρα! Επιτέλους, η τύχη μας χαμογελά και μας βοηθά να πετύχουμε μεγάλους στόχους! Από κοντά και ο Άρης που στις 21 Φεβρουαρίου κάνει Τρίγωνο

με Ουρανό και θα φέρει απρόσμενη επίτευξη στόχων και ξαφνική επιτυχία! Δυναμικότητα, πάθος και οξυδέρκεια, είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Προσοχή σε επικίνδυνες υπερβολές!

♈ Κριός

Γενικά


Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής και εσένα σε πιάνουν οι διαθέσεις για απολογισμό και αναθεώρηση. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα σε βοηθά να έχεις διακρίσεις επαγγελματικές και να ανακουφιστεί η ψυχή σου από τα βαρίδια. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά να προωθήσεις επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια και να κάνεις αλλαγές. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στο τέλος εβδομάδας παρασύρεσαι σε σπατάλες και απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και το ερωτικό ταμπεραμέντο είναι στα φόρτε του αυτό το διάστημα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία σε κάνει να υπερβάλλεις, να απολαμβάνεις, αλλά και να κάνεις και λάθη επιπολαιότητας στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στην αμέλεια και στις παρεξηγήσεις που μπορεί να γίνουν με έγγραφα στα επαγγελματικά. Σχέδια προχωρούν με επιτυχία. Στα οικονομικά έχεις κάποιο έκτακτο έσοδο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής και φίλοι από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για την εκπλήρωση παλαιών επιθυμιών. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να επιτύχεις στα προσωπικά σου σχέδια, ενώ η ψυχή σου γεμίζει από αισιοδοξία. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει απρόοπτες γνωριμίες και επαφές που σε τονώνουν. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στο τέλος εβδομάδας, έχεις νέες εμπνεύσεις και ιδέες που χαρακτηρίζονται ωστόσο από υπερβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα βοηθά στην εξέλιξη ερωτικών υποθέσεων που είχαν μείνει στη μέση. Κάποιες επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα με τον πιο ξαφνικό και περίεργο τρόπο! Τα πράγματα ωστόσο συνεχίζουν μέσα σου να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κουβεντιάζεις νέα πλάνα που κάνεις για την πορεία σου, καλό είναι ωστόσο να μην τα θέσεις άμεσα σε εφαρμογή λόγω ανάδρομου Ερμή. Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια, ή και καθυστέρηση.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, δεν λείπουν λοιπόν τα επικοινωνιακά ευτράπελα και τα μπερδέματα. Πιο προσεχτικός πρέπει να σταθείς στα επαγγελματικά σου όπου εκεί θα επικρατήσει το μεγαλύτερο κομφούζιο! Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να αποκαταστήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα και θα πάρεις ανακούφιση. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά να αξιοποιήσεις ευέλικτα και γρήγορα κινήσεις εργασιακές που θα σου δώσουν λύσεις. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία – αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διάθεση για παιχνίδι και ερωτική επιβεβαίωση έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Δεν λείπει ο ενθουσιασμός και η τόλμη, όμως ίσως το απαιτητικό σου πρόγραμμα δεν θα σε αφήσει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ή να κάνεις και νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Προσοχή στις απροσεξίες και δόμησε καλύτερα το πρόγραμμά σου! Κάποιες δικλείδες για την αντιμετώπιση και λύση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων σου δίνονται τώρα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής και σε φέρνει σε επικοινωνία με ανθρώπους που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό. Αξιοποιείς όμως και ιδέες και σχέδια που είχες αφήσει στη μέση. Προσοχή μόνο στις παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σου χαρίζει όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή και σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει απρόσμενες γνωριμίες αλλά και εξελίξεις στα ερωτικά που αποτελούν μία μεγάλη έκπληξη! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία κάποιες συνεργασίες σου μπορεί να φαίνονται μεγάλες και πολλά υποσχόμενες κρύβουν όμως παγίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστη ανανέωση θα έχεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, αφού αναπτερώνεται η ελπίδα σου για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας ενώ δεν λείπουν και οι ξαφνικοί ερωτικοί αιφνιδιασμοί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις κόντρες με συναδέλφους ενώ θυμήσου πως δεν είναι η ιδανική εποχή για την υπογραφή σημαντικών εγγράφων. Στα οικονομικά σου για την ώρα όλα βαίνουν καλώς!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής φέρνοντας συγχύσεις για οικονομικές εκκρεμότητες ή και χρέη. Αρκετές στιγμές μπορεί να βασανίζεις το μυαλό σου με δυσάρεστες σκέψεις. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου και αυτό είναι κάτι που σε τονώνει σημαντικά. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει το άνοιγμα και την προοπτική θετικών αλλαγών στα επαγγελματικά σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία προσοχή στις ατασθαλίες με το φαγητό γιατί είναι φανερό ότι θα το ρίξεις για τα καλά έξω με υπερβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι ανανεωμένη, υπάρχουν τα μηνυματάκια, οι συναντήσεις που πυρπολούν τον πόθο ... Το αρνητικό αν θες είναι οι ανασφάλειές σου που πρέπει να τις περιορίσεις καθώς και η τάση σου να μη μπορείς να ξεχάσεις το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται ευεργετική για τα επαγγελματικά σου, όπου θα καταφέρεις να τα προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στα οικονομικά προσοχή στις δοσοληψίες σου γιατί όλο και κάτι θα αμελήσεις, ή θα ξεχάσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής, ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης σου, επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών. Δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να συνεννοηθείς με το σταθερό σου περιβάλλον, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες επαφές με άτομα του παρελθόντος σου! Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα εντείνει το ρομαντισμό και το όραμα για την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει ερωτικές εκπλήξεις και νέες γνωριμίες. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία προσοχή στις οικονομικές σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ζεις το όνειρο, ικανοποιείς επιθυμείς ή και ζεις μία επανασύνδεση σε αυτή την εβδομάδα. Όλα φαντάζουν ιδανικά, προσοχή όμως στις παρανοήσεις που μπορεί σε βάθος χρόνου να προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου , σου είναι αρκετά δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους συνεργάτες σου και συμβαίνουν παρεξηγήσεις ή και καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου σε βλέπω να παρασύρεσαι και να ξοδεύεις περισσότερα από όσα πρέπει ή από όσα υπολόγιζες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής προκαλώντας χάος και αστάθεια στην καθημερινότητά σου! Βάλε ένα καλό πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου για να μην σταθείς ασυνεπής. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα βελτιώνει τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια και σε αυτούς τους τομείς λαμβάνεις χαρά και ικανοποίηση. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει την εξέλιξη και την πορεία ενός καλού κέρδους που αφορά την οικογένεια. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία δεν λείπουν οι συναισθηματικές υπερβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και αναγέννησης. Η σχέση σου βελτιώνονται, όμως και εσύ παρασύρεσαι σε υπερβολές και η έκφρασή σου μπορεί να είναι αρκετά πιο χειμαρρώδης. Μία νέα ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα κάπως άστατα και επιπόλαια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές πρωτοβουλίες που παίρνεις στα επαγγελματικά σου σε βάζουν σε μία νέα εργασιακή πορεία. Το πρόγραμμά σου θα είναι ασταθές και ίσως κάτι που περίμενες στα επαγγελματικά να καθυστερήσει να γίνει. Στα οικονομικά είσαι σε καλό ρυθμό!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ, φέρνοντας μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας βαθύτερης επιθυμίας σου! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε κινητοποιεί σε μετακινήσεις, ταξιδάκια, επαφές, που σου δίνουν νόημα και χαρά! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία σκέψου ότι ίσως κάποιες στιγμές υπερβάλεις στην εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία ευνοϊκή περίοδο όπου υπάρχει αναθέρμανση και αναζωπύρωση συναισθημάτων. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται και το γεγονός αυτό σου προκαλεί άγχος, ενώ δεν μπορείς να διαχειριστείς κατάλληλα όλα όσα έχεις αναλάβει! Στα οικονομικά σου έχεις την δυνατότητα εύρεσης δημιουργικών λύσεων που θα σε βοηθήσουν στην ανάπτυξή τους!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ φέρνοντας ασυνεννοησία στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσοχή σε ζημιές στο χώρο σου αλλά και σε διαφωνίες που θα προκύπτουν από επιπολαιότητα ή και από παρεξήγηση. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στα οικονομικά σου! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά να βάλεις μπροστά εργασιακά πλάνα τα οποία και θα σου αποφέρουν καρπούς! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία το Σαββατοκύριακο παρασύρεσαι σε υπερβολές ερωτικές αλλά και οικονομικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι βέβαιο ότι στα ερωτικά σου είσαι μες στο πάθος και την τόλμη. Αρκετές στιγμές όμως μπορεί να παρασύρεσαι στην υπερβολή και εντέλει να βρίσκεσαι μπερδεμένος σε καταστάσεις αλλόκοτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά σχέδια του παρελθόντος μπορούν τώρα να προχωρήσουν και να γίνουν πράξη. Σημαντική είναι η ανάσα που παίρνεις στα οικονομικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής στους Ιχθύες και κυριαρχεί αταξία στις επικοινωνίες σου. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στις μετακινήσεις σου ενώ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπογραφή εγγράφων. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα τα αδύνατα σου φαίνονται δυνατά ενώ αναπτερώνονται οι ελπίδες και τα όνειρά σου για το μέλλον. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε θέτει σε εγρήγορση προκειμένου να κάνεις όμορφες αλλαγές στη ζωή σου που σε ευνοούν! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία φρόντισε να αποφύγεις την συναισθηματική υπερβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναλογίζεσαι, μετανιώνεις, ξανασκέφτεσαι αλλά και αναθεωρείς στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο αγαπητέ Αιγόκερε. Δεν λείπουν όμως και οι ευχάριστες εκπλήξεις που σε βοηθούν να κάνεις τώρα μία νέα αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθυστέρησε τις σημαντικές υπογραφές ή ακόμα και τις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου! Κάποια σχέδιά σου ξεμπλοκάρουν και αναπτερώνεις την ελπίδα σου! Στα οικονομικά σου υπάρχει κάποιο έκτακτο έσοδο.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής στους Ιχθείς φέρνοντας καθυστερήσεις στα οικονομικά σου. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για νέες επενδύσεις αλλά ούτε και για σημαντικές αγορές. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να αναπτερώσεις την αυτοπεποίθησή σου αλλά και να αναθεωρήσεις σε τι δίνεις αξία και σε τι όχι! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο για να ξεφύγεις από χρόνια προβλήματά σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία βγαίνουν στην φόρα μυστικά αλλά και κρυφά συναισθήματα που σε κάνουν να γίνεσαι «ηφαίστειο»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα φλερτ δεν λείπουν αλλά ούτε και οι αποκαλύψεις αυτό το διάστημα, ενώ θεωρώ ότι θα λειτουργήσεις αρκετά ασυγκράτητα στα ερωτικά σου και αυτό ίσως σε εκθέσει! Προσοχή στις ερωτικές επενδύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν έχουν εντυπωσιακές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό είναι κάτι που σε ανησυχεί ή και σε φέρνει σε αναστάτωση. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σου και είσαι σε μία περίοδο που σκέφτεσαι εκ νέου υποθέσεις του παρελθόντος. Δείξε όμως προσοχή στα λόγια σου, στις επαφές σου ενώ κάνε υπομονή στις καθυστερήσεις που τώρα θα δημιουργούνται. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να ενισχύσεις την αγάπη, την φιλία, την συντροφικότητα στις σχέσεις σου, ενώ φαίνεται ότι αποκτάς νέα ιδανικά. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε δικτυώνει και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους. ! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία σκορπάς πιο εύκολα το χρήμα για να διασκεδάσεις παρέα με φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που αν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση σου επανέρχονται τώρα για επίλυση, ενώ αν είσαι σε μία καλή σχέση μπορεί να υπάρχουν κάποιες ασυμφωνίες. Αν είσαι σε φάση μοναξιάς μην παραξενευτείς αν το τηλέφωνό σου χτυπήσει από έναν παρελθοντικό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αμελείς τρέχουσες επαγγελματικές υποθέσεις, γιατί έστω και αν σου φαίνονται ασήμαντες, μπορεί να σου προκαλέσουν μπερδέματα. Στα οικονομικά σου ανοίγονται τώρα νέες σημαντικές προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ