Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύσκεψη για την επαναλειτουργία της ΕΒΖ στο Πλατύ

Η επαναλειτουργία του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε έπειτα από από αίτημα του συλλόγου αγροτών Αλεξάνδρειας. Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, των βουλευτών Ημαθίας, Τάσου Μπαρτζώκα και Λάζαρου Τσαβδαρίδη, καθώς και του ιδιοκτήτη της Royal Sugar Χρήστου Καραθανάση.

Στο πλαίσιο αυτό και σε ένα πολύ καλό κλίμα έγινε μία εκτενή και εποικοδομητική συζήτηση, τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις από όλες τις πλευρές σχετικά με τη λειτουργία ή μη του εργοστασίου ΕΒΖ, όπως επίσης υπήρξε και δέσμευση όλων των παρευρισκομένων σε μια νέα συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ