Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Επιχείρηση της πυροσβεστικής για διάσωση σκύλου στο κέντρο της Βέροιας

Είχε εγκλωβιστεί σε κλαδιά
Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Βέροιας, που μετά από κλήση φιλοζωικού σωματείου έσπευσε να σώσει σκύλο που είχε εγκλωβιστεί. Νωρίτερα περαστικοί είχαν εντοπίσει το ζώο στο πρανές που σχηματίζεται κάτω από το παρκάκι που βρίσκεται δίπλα στο «κάστρο», επί της οδού Ανοίξεως. Το άτυχο ζώο έδειχνε ανήμπορο να βγει από το σημείο, που έχει πυκνή βλάστηση και μεγάλη κλίση. Ειδοποίησαν το σωματείο, που με τη σειρά του απευθύνθηκε στην Πυροσβεστική. Σε λίγα λεπτά κατεύθασαν οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και μαζί με τις κυρίες του φιλοζωικού απεγκλώβισαν το σκύλο που εξαντλημένος, δεν αντέδρασε στις προσπάθειες διάσωσής του. Αμέσως μετά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τροφή και υγρά. 

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:














11 σχόλια:

  1. φοβερή είδηση με τρομερό ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά ο βίος της Μπέλα και της Ιωαννίδου είναι πιο ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
    2. Από cern και πάνω συγκίνησε Αϊνστάιν ?

      Διαγραφή
  2. Προφανώς και δεν μπορεις να καταλάβεις εσυ 5:11, οτι οι ίδιοι άμθρωποι που ασχολήθηκαν με εναν σκύλο αδέσποτο, θα κάνουν το ιδιο και για τον γυό σου ή την μάνα σου αν χρειαστει.
    Σκέψου και να χαίρεσαι οτι ευτυχως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι γύρω μας. Φαντάζομαι μια ενδιαφέρουσα ειδηση για σενα θα ηταν το βρακί της μαντόνα ή η γκόμενα του Μουζουράκι.
    Ωστόσο, σου ευχομαι νασαι καλά. Και τα λάθη για ανθρώπους ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά άνθρωπέ μου και τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και σε συγχωρώ. Κατηγόρησε κανείς τους πυροσβέστες; Απλά την είδηση σαν είδηση και μόνο σχολίασα, μην σχολιάζεις εάν πρώτα δεν κατανοείς.

      Διαγραφή
  3. Mάλιστα! Πόσο στοίχισε ο... απεγκλωβισμός του κόπρου; Οι κυρίες μάζεψαν τα κακάκια του ή τα άφησαν στα πάρκα, για να μην παίζουν τα παιδιά, που τόσο αντιπαθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας γελιος που προσπαθεί να κάνει εντύπωση. Κανονικά αν ήσουν στην θέση του ζώου δεν θα έπρεπε να ενδιαφερθεί κανεις

      Διαγραφή
    2. Ίσα ο άνθρωπος, ίσα το σκυλί; Έννοια σου όμως, θα ενδιαφέρονταν κάποιοι αν ήσουν εσύ στην θέση του ζώου, οι φιλάνθρωποι είναι/είμαστε περισσότεροι από εσάς, τους μισανθρώπους σκυλόζωους. Και αγαπάμε ακόμα κι εσάς, κι ας μας μισείτε.

      Διαγραφή
  4. Πάλι καλά που υπάρχουν άνθρωποι.. Γιατί σε αυτήν τν πόλη υπάρχουν μόνο άχρηστοι άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να μιλάνε.. Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που έσωσαν ακόμα ένα αδέσποτο. Και εύχομαι σιγά σιγά όλοι να βοηθήσουν τα αδέσποτα... Γιατί μια μέρα ο Θεός θας σας κάψει ζωντανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον μισό πλανήτη,θα είναι νύχτα,μην λέμε ανακρίβειες παρακαλώ.

      Διαγραφή
  5. Δεν θα σχολιάσω το άρθρο , αλλα εσείς οι ανώνυμοι εδω μέσα έχετε πολύ πλάκα. Οχι όλοι, απλά εσείς που κρύβεστε.
    π.χ εσύ φίλε μου . --> Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2020 - 10:33 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ