Quantcast

http://picasion.com/

Στην δεύτερη θέση ο Πασάς

Το πρωτάθλημα της Football League οδεύει προς την τελική του ευθεία και η μάχη στον πίνακα των σκόρερ παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον. Νέοι και μπαρουτοκαπνισμένοι επιθετικοί που πυροβολούν κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα απαρτίζουν την λίστα των πρώτων γκολτζήδων της τρίτης εν τάξει Εθνικής κατηγορίας, με τον Στέλιο Κρητικό να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, ενώ ο ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά» Γιάννης Πασάς βρίσκεται στην δεύτερη θέση. 

Ο 32χρονος σέντερ φορ του Ιωνικού οδηγεί την κούρσα και μαζί τον σύλλογο της Νίκαιας στην άνοδο έχοντας σημειώσει 11 τέρματα. Αρκετά πιο πίσω με οκτών και επτά γκολ αντίστοιχα βρίσκονται Πασάς και Ροχάνο, που οφείλουν να υπερβούν εαυτό προκειμένου να τον προσπεράσουν στις εναπομείναντες αγωνιστικές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς παίκτης της Καλαμάτας δεν βρίσκεται στην εν λόγω λίστα, ως ένα ακόμη δείγμα της επιθετικής αφλογιστίας που έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς στη «Μαύρη Θύελλα».

Ας δούμε αναλυτικά τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, που έπειτα από 21 αγωνιστικές, έχουν ως εξής:

11 γκολ

Κρητικός (Ιωνικός)

8 γκολ
Πασάς (Βέροια)

7 γκολ
Ροχάνο (Νίκη Βόλου)

6 γκολ
Ντάλα Κόστα (Θεσπρωτός), Κέρι (Διαγόρας/Ολυμπιακός Βόλου), Μπαρμπαρούσης (Διαγόρας), Τσίτας (Ολυμπιακός Βόλου), Σταματής (ΑΟΤ)

5 γκολ
Κολλάς (Θεσπρωτός), Κάκκο (Ασπρόπυργος), Ριζογιάννης, Λώττας (ΑΟΤ), Γλύνος (Διαγόρας), Πόζογλου (Ολυμπιακός Βόλου), Τσιλιγκίρης (Αιγάλεω), Κονέ (Ιάλυσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ