Εκλογές για νέο ΔΣ στην ΕΑΑΣ Ημαθίας

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή
Σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα προχωρήσει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) παράρτημα Ημαθίας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 9:00 το πρωί έως και τις 19:00 το απόγευμα, με διακοπή μίας ώρας το μεσημέρι, από τις 14:00 έως τις 15:00, όπως προβλέπεται από τις οδηγίες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών. Η ανακοίνωση της ΕΑΑΣ αναφέρει συγκεκριμένα:

Τα παρόντα μέλη του ΤΣ και της Εφορευτικής Επιτροπής, θα γευματίσουμε στη ΛΑΦ. Με την ευκαιρία, όποιος συνάδελφος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020 τη συμμετοχή του στο γεύμα, ώστε σε πνεύμα συναδελφότητας εμβαπτισμένο σε γνήσιο απόσταγμα, να αποδείξουμε ότι «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Κάλεσμα για συμμετοχή
Ως Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΑΣ, θεωρούμε ότι κάθε Μέλος μας:
Αφενός έχει ΙΕΡΟ καθήκον να μετάσχει στις αρχαιρεσίες εκλογής του νέου ΔΣ της Ενώσεως επειδή η ΕΑΑΣ ανήκει σε όλους μας ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ, άρα όλοι έχουμε λόγο στη διοίκηση και το μέλλον της. Η μη συμμετοχή στη διοίκηση της ΕΑΑΣ δια της ψήφου, είναι ρίψις της ασπίδος ενώπιον των κινδύνων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος και η Ύπαρξή μας.

Αφετέρου πρέπει να ενημερώσει τους γύρω του για τα τεκταινόμενα, αφού μελετήσει τις οδηγίες βάσει των οποίων θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες και τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ, να μετάσχουν στις διαδικασίες εκλογής, επιλέγοντας αυτούς που θεωρούν ότι θα μας εκπροσωπήσουν καλύτερα, εν όψει όχι μόνο του νέου ασφαλιστικού, αλλά και όλων των θεμάτων που χρονίζουν ή θα αναφυούν στα προσεχή τρία χρόνια.

Η δύναμη του ΔΣ της ΕΑΑΣ είναι ο αριθμός των ψηφισάντων κάθε φορά Μελών.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ