Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O παλιός, είναι αλλιώς...

Μπορεί στη Βέροια να υπάρχουν πολλοί και καλοί barmen, ωστόσο υπάρχουν και οι εκείνοι που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Στην πρόσφατη αναβίωση του «Σούσουρο» στην οδό Έλλης (δείτε τι έγινε, εδώ), μέσα στην μπάρα μπήκε για λίγο ένας από τους
πρωτεργάτες της χρυσής εκείνης εποχής. Ο λόγος φυσικά για τον Φώτη Παυλίτσα, ο οποίος άφησε για λίγο τις δημόσιες σχέσεις, μπήκε μέσα στο μπαρ και άρχισε να προσφέρει ποτά και σφηνάκια στον κόσμο που είχε κατακλύσει τον «Αφρό». Τι κι αν πέρασαν 23 ολόκληρα χρόνια από τότε, η τέχνη του barman φαίνεται πως δεν χάθηκε, με τον Φώτη να δίνει ρεσιτάλ, φτιάχνοντας μαγικά ποτά και κοκτέιλ! Ο ίδιος, μετά από την πολύχρονη παρουσία του στην επιχειρηματική ζωή της Βέροιας, δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά στην Λεπτοκαρυά, ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ