Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων η Υφαντίδου

Στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στην Αρχαία Ολυμπία, θα συμμετέχει η Σοφία Υφαντίδου. Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια και κάτοχος του Ολυμπιακού ρεκόρ στο Ακόντιο, θα είναι ο συνδετικός κρίκος της
μεταφοράς της Φλόγας στον δρόμο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Μεγάλη τιμή για τον κάθε αθλητή και όχι μόνο, να γίνει κρίκος της μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας, στον δρόμο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Μεγάλη τιμή που θα κρατήσω και εγώ την δάδα. Με την φλόγα που θα ανάψει στον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας,και θα ξεκινήσει το μεγάλο της ταξίδι στα πέρατα του κόσμου, μέχρι να φτάσει και να φωτίσει το Ολυμπιακό Στάδιο στο μακρινό Τόκυο. Εκεί που κάθε αθλητής έχει όνειρο να βρεθεί... Ας είναι ένας καλός οιωνός...» σχολίασε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Δείτε αναλυτικά την απάντηση που πήρε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ