Quantcast

http://picasion.com/

Ξέσπασε σε κλάματα...

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ανατρεπτικό άθλημα στον κόσμο. Από την μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες και από εκεί που κέρδιζες, να βγαίνεις ο χαμένος. Κάπως έτσι αισθάνθηκαν και οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, οι οποίοι είδαν τη Βέροια να τους ισοφαρίζει στο 96' με πέναλτι του Πασά. Ο αμυντικός της Θεσσαλικής ομάδας Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, που έκανε το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή ήταν απαρηγόρητος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν, αλλά εκείνος έβαλε την φανέλα στο πρόσωπο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με λυγμούς. Είναι αλήθεια πως το ποδόσφαιρο προσφέρει πολλές συγκινήσεις και αυτό φαίνεται σε κάθε αγωνιστική...

2 σχόλια:

  1. Όπως είχα γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα σε κάποιο σχόλιο, δυστυχώς όπως φαίνεται το τρένο της ανόδου δεν θα περάσει από τη Βέροια, εκτός και αν γίνουν απίθανα πράγματα. Η δεύτερη ομάδα ο Ιωνικός απέχει έξι βαθμούς. Τον έχουμε στην έδρα μας και ας υποθέσουμε ότι τον κερδίζουμε. Εφεξής η βασίλισσα πρέπει να μη χάσει ούτε ένα βαθμό και ο ιωνικός να σκοντάψει. Είχα πει στον εαυτό μου να μην πάω στο γήπεδο στον αγώνα με τα Τρίκαλα αλλά δεν άντεξα και πήγα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κερδίσαμε πέναλτι και ευστοχήσαμε. Ήταν τέτοια η ψυχική μου διάθεση πού το γκολ αυτό δεν με χαροποίησε καθόλου. Δώσαμε τον Ζούρκο στο θεσπρωτό -ο οποίος τελευταία πάει περίφημα- και έχουμε ως δεξιό μπακ τον Γεωργιάδη τον οποίο προσωπικά τον συμπαθώ ωστόσο όμως δεν μπορεί πια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης λόγω ηλικίας. Παίζαμε με δύο σέντερ φορ τον Κανούλα και τον Πασά και τα Τρίκαλα έκαναν προπόνηση στην άμυνα. Για να βάλουν γκολ πρέπει να τροφοδοτούνται. Ναι όντως από αστοχία χάθηκαν δύο τρεις ευκαιρίες από τους συγκεκριμένους παίκτες. Πως όμως θα διασπάσεις το αμυντικό τείχος της αντίπαλης ομάδας χωρίς εξτρέμ. Διώξαμε τον Σκαθαρούδη και παίζει βασικός στην ανταγωνίστρια Καβάλα. Ευθύνες παρά τις καλές προθέσεις έχει η διοίκηση γιατί δεν πήρε έναν καταξιωμένο έμπειρο μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή και επειδή στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου- που παίρνεις ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές-βρήκε φθηνές λύσεις για να πει πως έκανε μεταγγραφές.Ευθύνη έχουν και οι παίχτες που παίζουν χωρίς πάθος.Ίσως βολεύει να μην αλλάξουμε κατηγορία αφού όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ,πολλοί θα φύγουν από την ομάδα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο συμπαθητικός αλλά άπειρος προπονητής.Δεν μπορεί να χάνεις 12 βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια,να βγαίνεις ουσιαστικά εκτός τροχιάς ανόδουκαι να μένεις ικανοποιημένος επειδή όπως λέει βελτιωνόμαστε. Ο φίλαθλος της Βέροιας από τους λίγους που έχουν μείνει ήθελε άνοδο που με άλλες προϋποθέσεις θα γινόταν δια περιπάτου.Έχουμε αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα και όμως θα βλέπουμε την πλάτη των άλλων.Τα Τρίκαλα πήραν από την Βέροια 5 Βαθμούς χωρίς να έχουν καλύτερη ομάδα.Αηδίασα προχτές με τις σκόπιμες καθυστερήσεις τους.Έπεφταν κάτω και σηκωνόταν μετά από 2 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δευτερος ιωνικος εχει τη στηριξη αγιας σοφιας και παιρνει τα πεναλτυ σαν νερακι!!!!ο νοων νοειτω.Υ.Γ Σε ολα τα παραπανω συμφωνω απολυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ