Quantcast

http://picasion.com/

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού από την Αλεξάνδρεια

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, σχετικά με τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού από την Αλεξάνδρεια (δείτε εδώ). Θυμίζουμε πως το κοριτσάκι βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η μητέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής 16/2 και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όσο και στο Νοσοκομείο Βέροιας, δεν κατάφερε να επανέλθει. 
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, το κοριτσάκι δεν είχε προσβληθεί από κάποια λοίμωξη, ενώ για τα ακριβή αίτια του θανάτου έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν του Γ.Ν Ημαθίας, Μονάδα Βέροιας:

«Ημέρα Κυριακή 16/02/2020 περί τις 02:00 πμ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας , θήλυ 2 ετών, συνοδεία 2 ιατρών που εφάρμοζαν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από 25 λεπτά περίπου. Το παιδί προσήλθε απνοϊκό κυανωτικό χωρίς σημεία ζωής, διασωληνώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ για άλλα 30 λεπτά, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Σημειώθηκε ώρα θανάτου 02:42 πμ. Δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης. Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε για αύριο (σ.σ. σήμερα), Δευτέρα 17/2/2020 στη Θεσσαλονίκη».

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει κανείς σε αυτούς τους γονείς; Δεν υπάρχει παρηγοριά καμία... Καλό παράδεισο στην ψυχούλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ